Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Prosti kérhet gyerektartást? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti kérhet gyerektartást? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés

Bocs, ha rossz a kategória, nem tudom, hova tartozik. A kérdés teljesen fiktív.

Tehát adott egy prosti, teljesen szabályosan, számlával "dolgozik". Egy nap úgy dönt, hogy szeretne gyereket, de párja nincs, nem is szeretne. Van egy jó gazdag törzsvendége, úgy dönt, hogy ő megfelelő lesz. Szóval eddig vállalt vendéget gumi nélkül, de mostantól csak ezzel a vendéggel vállalja. A dolog összejön, tudja, hogy ő az apa, vita esetén áll elébe az apasági tesztnek.

Szóval egyrészt ugye a gyerektartás fizetését elvileg nem tagadhatja meg az apa, mert a bíróság a gyerek érdekét nézi. A férfi részéről viszont ő csak egy szolgáltatást vett igénybe, amiért fizetett. A "munkahelyi baleset" rendezése pedig a szolgáltató dolga.

Tudom, nem valószínű, hogy a vázolt helyzet gyakori lenne, de ha előfordulna ilyen, jogilag mi lenne a következmény? Tudja valaki?

2022. dec. 18. 15:26
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

#5! Hát, ha most a prosti részt félretesszük, elég sok gazdag apának nem sikerült ez már. Előbb el tudják intézni azt, hogy papíron ne legyenek gazdagok, mint egy DNS teszt hamisítást.

#6! Én úgy tudom, már itthon is van "elméletben" legális formája, de egyébként nem kötöttem országhoz.

Amúgy úgy merült fel, hogy itt gyiken minden 2. nő védekezés nélkül esik teherbe, és kb.minden 5.-nek az esemény utáni se hat. A nagy számok törvénye alapján akkor az ilyen módon besikerült abortusznak még gyakoribbak kéne lenne a prostiknál, de arról sose hallani, gondolom, maguk intézik, körülményes lenne megkeresni az apát, hogy fizesse az abortuszt, és mivel akkor nem bizonyítható, nem is érné meg, mert úgyse fizetne a kuncsaft. Ezt gondoltam tovább.

2022. dec. 18. 15:55
 12/31 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon egyszerű. Fizeti szépen a gyerektartást.
2022. dec. 18. 15:59
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

"Ezt mégis hogyan, egy olyan országban ahol ez illegális?"

Úgy, hogy nem illegális. Adószám váltható ki rá. Egyéb személyi szolgáltatások néven.

Ami illegális, az a futtatás vagy a prostitúció elősegítése, de ha valaki úgy dönt, hogy önszántából qrvának áll a lakásában és magának dolgozik, akkor semmi bűncselekményt vagy szabálysértést nem követ el, amíg adózik a jövedelméből.

2022. dec. 18. 16:01
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

Pont ugyanúgy fizetnie kéne a gyerektartást, mint ha bárki mást ejtene teherbe akár azért, mert nem védekeztek, akár azért, mert nincs 100 %-ban hatékony fogamzásgátló módszer.

A gyerek joga nem fog attól csorbulni, hogy a biológiai apja mennyire hozott felelősségteljes döntéseket.

2022. dec. 18. 16:15
 15/31 anonim ***** válasza:
12%
Azert magyarorszagon ez meg mindig nem torvenyes hivatas annak ellenere , hogy nem foglalkoznak vele a rendorok.
2022. dec. 18. 16:18
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

"Gondolod, h a gazdag apa nem intézi el,h a dns teszt màst mutasson?

Muhahahahahaha"

Nem, nem intézi el, hogy egy bíróság által elrendelt apasági DNS teszt eredményét bárki meghamisítsa.

(Amúgy egy magánúton elvégeztetett tesztnél sem tudná ezt megtenni.)

2022. dec. 18. 16:19
 17/31 anonim ***** válasza:
52%

Itt igen, de szomszéd országban nem így van, ott dolgozhatnak bejelentve.

Egyébként szerintem nem munkahelyi balesetnek számít, attól, hogy prosti, ugyanúgy teherbe tud esni, mint bárki, amivel a pasi is tisztában van, mikor dug vele. Egy védekezés sem 100%, szóval még balesetnek sem lehet mondani, hiszen védekezés mellett is teherbe lehet esni.

Szerintem ezt a kockázatot mindig az viseli, aki kockáztat szánt szándékkal. Senki sem kényszerítette rá, hogy gumi nélkül dugjon(vagy egyáltalán dugjon), szóval mindig annak a hibája, aki szexszel. Pasi közreműködése nélkül nem tud nő teherbe esni. Akinek ez a munkája pedig pontosan tudja, hogy nem 100% egyik védekezés sem, gondolom több abortuszra(náluk van 8 hetes korig szedhető tabletta is) járnak, illetve van fent spiráljuk. Azt viszont megnézném, hogyha nemi betegséget kapnak, mert a pasi esküdözik, hogy nincs semmi baja, akkor kaphatnak-e kártérítést.

2022. dec. 18. 17:00
 18/31 A kérdező kommentje:
#17! Szerintem arra ugyanaz vonatkozik, mint amit az utolsó bekezdésedben írtál. Azzal is mindenki tisztában van, hogy terjednek a nemi betegségek. Attól, hogy "esküdözésre" vállalta a kockázatot, meg ő vállalta. Ez alól csak akkor lehet kivétel, ha bizonyítható, hogy a pasi tisztában volt azzal, hogy mondjuk HIV pozitív, de nem tájékoztatta erről a partnert. Úgy tudom, hogy ez minden esetben kötelező, tehát biztos prostinál is.
2022. dec. 18. 17:11
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Jó, hát nem gombára gondoltam én sem:)

Ez tök jó dolog, nem is tudtam, de mégis mit tehetnek azzal, aki nem tájékoztatta a másikat hivről? Sokat már nem keseríthetnek az életén.

2022. dec. 18. 17:25
 20/31 anonim ***** válasza:
35%

Sok lány engedi gumi nélkül, mert egyre kevesebben veszik igénybe ezt a szolgáltatást, és egyre nagyobb köztük is a piaci verseny

Ezért kell valami, amivel többet ad

Viszont gondoljátok hogy a pasik személyivel járnak a lányokhoz? Bemutatkoznak, lakcímet, adószámot stb adnak? :D Még csak nem is a saját keresztnevét mondja

Ahhoz, hogy kiderítsd XY-nak mi a valós neve, az illetőt az alapján beazonosítsd (pl Kovács János?) és egy ilyesfajta pert indíts ellene.... ahhoz elég sok agyi kapacitás kell. Bátorság és támogatás. Ezek a lányok nem ezekről híresek.

2022. dec. 18. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!