Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-23 éves korotokra sok jó emléketek/élményetek lett a párkapcsolataitokból?
Figyelt kérdés
Én 23 vagyok de még senkim nem volt, csak elutasítások. Akiknek volt ennyi idős korukra néhány kapcsolatuk ők tele vannak pozitív élményekkel, tapasztalatokkal?2022. dec. 18. 12:27
1/13 A kérdező kommentje:
Nem ismerek sok embert, de akiket ismerek nekik volt már mindnek kapcsolata. Azt hogy milyenek voltak azt nem tudom. De biztos jó lehet valakihez tartozni.
2022. dec. 18. 12:28
2/13 anonim válasza:
Nem, de pont ebből a pár évből (21-25 év) volt pár kellemes, igen.
3/13 anonim válasza:
21 vagyok, és egy éve kapcsolatban. Rengeteg jó élményben volt részem, igen.
De vannak barátaim, akiknek 4-5 éves kapcsolatuk van és 3-4 éve hallgatom milyen rossz "most éppen". Szerintem sok párkapcsolat nem jó. Persze lehetnek jó dolgok egy rossz kapcsolatban is.
4/13 anonim válasza:
23 éves koromra volt lakáshitelem, munkahelyem és egy édes kis bébike a gyerekágyban, nem értem rá azzal foglalkozni, hogy hol kellene tartanom és éppen ki nem szeret.
Most minden elcsúszott, 30 évesek nyafognak mérgező szülőkről és keresik önmagukat.
Most, hogy már kirepültek a gyerekek, én most kezdem a nyafit :D
5/13 anonim válasza:
1-2 jó élményem volt, de most 25 éves koromra sikerült megtalálni azt, akivel ténylegesen sok jó közös emléket tudok majd gyűjteni
6/13 anonim válasza:
Igen, nagyon jó érzés valakihez tartozni, de nyilván úgy az igazi, ha spontán jönnek ezek a dolgok és úgy mond nem "üldözi" az ember. Volt már egy pár hosszabb-rövidebb kapcsolatom, tapasztalatokat sikerült nagyon sokat szereznem és pozitív élményeket is, de azért nyilván amikor benne van ebbe az ember akkor azért vannak negatív élmények is, nagy hullámvölgyek, rossz tapasztalatok stb., de így utólag bele gondolva nekem mind kedves, szép emlékek voltak. Nyilván a jó dolgok jobban megmaradnak az emberbe és a mondás is igaz ahogy telik az idő annál szebbnek tűnnek ezek az emlékek. Én sajnos vagy nem sajnos elég korán bele csöppentem ezekbe, de úgy érzem így utólag hasznomra vált.22/f
7/13 anonim válasza:
Az elsőben voltam, 18-25 éves koromig tartott, jóó nagy hiba volt!
8/13 anonim válasza:
Bolcsesseg , onismeret, onkritika .. kb ezek.
9/13 anonim válasza:
Volt kapcsolatom több is addigra de mind szar élményekkel gazdagított :D 26 évesen lett egy egészséges boldog párkapcsolatom
10/13 anonim válasza:
Nem. 22 voltam, amikor véget ért egy több mint 3 éves kapcsolatom. Eléggé magam alatt voltam. Előtte meg csak próbálkozások voltak, egyik sem volt komoly.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!