Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolati témában igazuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati témában igazuk szokott lenni a gyakoris valaszadoknak?

Figyelt kérdés
Ertem itt, hogy egy felvazolt problémára elmondjak a véleményüket mint külső szemlélő és utólag kiderül, hogy igazuk volt vagy sem.
2022. dec. 18. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én kérdéseimnél eddig általában jól látták a dolgot. Igazából a legtöbb problémánál már a kérdezők is tudják, hogy mit kéne tenniük, csak megerősítésre van szükségük.
2022. dec. 18. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hülye, eszement kérdéseknél elmegy egy komolytalan irányba az egész, de ez természetes is.

Van amikor nagyon elmegy a csordaszellemebe egy válaszadás, pedig nem feltétlen, sőt nincs is úgy, csak éppen az trend.

Általánosan nagyon csökken itt a színvonal.

Egyébként kaptam már visszajelzést kommentem után, hogy sokat segítettem, hogy igazam lett, hogy a segítségemmel talált pár, stb.

2022. dec. 18. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem úgy fogalmaznék, hogy igazuk van vagy sem. Mert egy problémát több irányból is meg lehet közelíteni, több jó válasz is lehet.

Én inkább a saját tapasztalatomat szoktam leírni, ha valaki hasonló szituációba keveredik mint amiben én voltam. Segítségképpen le szoktam írni, hogy én hogy jártam (vagy valamelyik ismerősöm), hogy a kérdező ne kövesse el azt a hibát amit én elkövettem. Aztán ezt vagy megfogadja valaki, vagy nem.

Okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye pedig semmiből!

2022. dec. 18. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
12%

100-ból 1X adnak jó tanácsot.

Amikor múltkor, egy 22 éves nő - 40 éves pasi kapcsolatánál leírták, hogy a nő gyerek, a pasi meg pedo...

Vagy amikor mindig: párkapcsolat, gyerek - szülő kapcsolat, esetén leírnak: "Költözz el!" Nem baj, ha 12 éves, vagy full csóró 3 gyerekes nő.

Homokosok Istenítése 1000-el! Mert az jó. >:(

...

2022. dec. 18. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
szerencsére amikor én kérdeztem egy számomra fontos kérdést, nem lett széttrollkodva, de kb mindenki úgy gondolta, hogy nem fog működni a dolog, ne reménykedjek, végül mégis sikeresen összejöttünk, szóval nem vezettek félre ugyan, de tévedett a társaság 😄
2022. dec. 18. 13:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!