Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haza jön külföldön, szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haza jön külföldön, szerintetek fog nekem venni valamit? Nem akarom

Figyelt kérdés

Par honapja ismerkedunk, volt amikor megszakadt, volt amikor nem beszeltunk honapokig..vegulis az a lenyeg hogy honapokkal ezelott szolt, hogy mikor fog hazajonni, vegre tudunk majd talalkozni. Nem sokara itt az ido, es ma jutott eszembe hogy lehet hogy fog nekem venni valamit? Viragot vagy valami mast? Nem tudom.

De ha o vesz ,nekem is illene, viszont en nagyon nem szeretek ajandekot kapni, remelem nem vesz semmit.

Mit gondoltok, vajon vesz ajandekot?

Egyebkent o olyan tipus, aki egy sima randira is vesz viragot szerintem.

2022. dec. 17. 21:37
A kérdező szavazást indított:
Nem fog venni ajandekot
Nagy ra az esely hogy vesz valamit de nem 100%
Vesz, es illo is
15 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Haza jon kulfoldrol*
2022. dec. 17. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Ennél jobban nem lehet hazavágni egy induló ismerkedést.

Ird meg, hogy randizni is utalsz.

2022. dec. 17. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem utalok randizni, csupan nem akarok ajandekot kapni
2022. dec. 17. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Mindegy hogy kapsz-e, de nehogy vegyél.
2022. dec. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!