Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak. Vonzódtatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Vonzódtatok már olyan nőhöz érzelmileg aki külsőre nem tetszett?

Figyelt kérdés

Ilyenkor az érzelmek felül írják a külsőt?

Vagy mi lett belőle?

2022. dec. 17. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Eddig csak ilywn volt.
2022. dec. 17. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Inkább azt mondom külsőre közömbös volt, de amikor megismertem, nagyon beleszerettem.
2022. dec. 17. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Volt ilyen.

Amikor kettesben voltunk vagy kisebb társaságban, tök jó volt minden, beszélgettünk, együtt főztünk, a szex is jó volt.

Akkor volt gond, amikor pl strandon voltunk és a lányok többsége jobban tetszett külsőre. Szégyelltem magam.

Végül szakítottam, mert nagyon megtetszett egy lány, akit el akartam hívni randizni, de az elutasított, mert neki még én nem tetszettem.

2022. dec. 17. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
En nem. Ahogy a noknel is van az a semleges szint elso ranezesre es utana alakulhat ki tobb .
2022. dec. 17. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen. Igen.

Vagy hogy mondjam... tehát nem tartottam csúnyának a lányt semmiképp sem, hanem tényleg az a jó szó, hogy nem vonzott, nem ragadta meg a tekintetemet, fantáziámat.

Később viszont sokat beszéltünk, és megváltoztak az érzéseim. Előbb szimpatikus lett, aztán mégtöbb.

2022. dec. 18. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!