Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit tennétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit tennétek, ha egy ronda nő közölné, hogy terhes tőletek?

Figyelt kérdés

2022. dec. 17. 11:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%

Imádkoznék hogy ne hasonlítson rá és legrosszabb esetben fizetném a gyerektartást.

Egyébként soha nem fekszem össze konkrétan ronda nővel, legfeljebb nem kifejezetten fullos de átlagos nővel.

Van aki túlságosan szigorú a nők kinézetét illetően!

2022. dec. 17. 15:52
 22/27 anonim ***** válasza:
19%
Sajnos én dugtam meg ronda nőt piásan. Terhes is lett, de mint utólag kiderült, nem tőlem. Persze rám akarta kenni. Úgy hogy a károgók inkább maradjanak csendben.
2022. dec. 17. 21:46
 23/27 anonim ***** válasza:
21%
Ha ronda a nő akkor inkább csak orál és annyi
2022. dec. 18. 11:09
 24/27 anonim ***** válasza:
11%
lehet épp nevetnék egyet, mert csak tudom kivel voltam együtt, vele pedig tuti nem, így a sztori kamu lenne :D
2022. dec. 23. 22:46
 25/27 NTBS ***** válasza:
86%
Feleségül venném. Ha ahhoz elég szép volt, hogy teherbe ejtsem, akkor feleségnek is szép.
2022. dec. 24. 06:26
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Te agytröszt! Ha azt mondja szed tabit, akkor biztos lehetsz benne hogy úgy is van, mi? Ha azt mondja Erzsébet királynő eltitkolt unokája, akkor az is úgy van?

Egyébkent meg ha egynek ezt mondja, akkor másoknak is. Es itt nem is az a lényeg hogy tényleg szedi e vagy sem, mert a betegségektől semmit nem véd a tabletta.

Egyébként meg ha nem akarod gyereket, fizeted az abortuszt, vagy marad a gyerektartás. Máskor majd nem hiszel a szónak.

Es undorító vagy, ha ennyire nem tetszik hogy igy beszélsz róla, akkor minek dugod meg?? Gondolom nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy tedd meg.

2022. dec. 24. 12:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Mert ha szép nőt ejtett teherbe, akkor ok?
2023. jan. 1. 17:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!