Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randi előtt pattanások?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi előtt pattanások? Nagyon kellemetlen? Mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Ma randim lesz. Ennek hála az általában szép, problémamentes bőröm egy hete azt játssza velem, hogy a homlokom és az állam is tele van pattanásokkal. Ma is. Sminkelni fogok, mert amúgy is sminkelni szoktam, de átüt rajtuk. Nem vagyok pattanásos típus, nem tudom, mi érte a bőrömet. Nagyon kellemetlen lesz, hogy a képeimen szép a bőröm, most meg ilyen? Nem látott még élőben. Nyilván nem fogok neki elkezdeni magyarázni arról, hogy jó ragyás lettem pár napja, de nyugi remélhetőleg néhány hét alatt nyoma se lesz, mert amúgy szép a bőröm.

Légyszi ne küldjetek a “tini kapcsolatok” kategóriába, húszas éveimben járó nő vagyok, aki tudja, hogy nem minden a külső ettől még nem akarom azt, hogy az legyen rólam az első benyomása, hogy ragyás vagyok és a képeimet tuti szerkesztem.

2022. dec. 17. 06:30
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Arcradit, két reteg primer (nem gagyi) + 2 reteg alapozó, dior/Lancom, stb erős márka
2022. dec. 17. 06:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél rájuk kamillát vagy zöld tea filtert kifözve, lejjebb viszi öket, vagy el is tünteti. Biztos nem fogja azt gondolni, a szerkesztett kép látszik, pár pattanás ami azért nem maradandó dolog, csak nem zavarja.
2022. dec. 17. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"húszas éveimben járó nő vagyok, aki tudja, hogy nem minden a külső"

Az ember még sokkal-sokkal idősebben is elkövet olyan hibákat, hogy a nagy találkozás előtt leégeti a fél arcát valami új kozmetikummal nagy igyekezetében.

Hiúság, ember a neved :) tetszeni szeretnénk és minél inkább úgy érezzük, hogy nagy a tét, annál nagyobb bakikra képes az ember.

2022. dec. 17. 08:21
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
Én tuti lemondanám, főleg ha most lát először. Velem is volt ilyen, undorító.
2022. dec. 17. 08:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Mindenki a lehető legjobb fotókat tölti fel a netre, ez várható, hogy élőben az ember nem 100%-ig kimerevített tökéletes 2D-s kép. Amelyik pali néhány pattanásból arra következtet, hogy retusálod a képeket, azzal biztos együtt akarsz lenni?
2022. dec. 17. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Bárkivel előfordulhat hogy pattanásos lesz. Amelyik pasi ezt teljesen elutasítja az keressen magának tökéletes nőt (de mint tudjuk tökéletes ember nem létezik). Az az ember akit majd egyszer társadul választasz látni fog smink nélkül, kócosan, betegen, pattanásosan stb.

Nem lehetsz éjjel nappal talpig sminkben. Mindannyian emberek vagyunk, nem retusált fejjel élünk. Aki egy képszerű embert keres társául, az olyan is....

Egyébként ami nekem tutira bevált, az a Revox niacinamid 10 % arcszérum. Este rákenem reggelre alig látszik a patti. Létezik 5%-os niacinamid szérum is, ha esetleg túl erős lenne neked a 10%-os.

Plusz még kiegészítésként jó a Geek&Gorgeous 101 aPAD 20% szérum. Ha ezeket használod felváltva esténként, és mellette nem eszel "szemetet" (minden baj belülről fakad) akkor szép lehet a bőröd.

[link]

[link]

Egy normális pasi pedig elfogadja, hogy egy nő is emberből van. Ez jó szűrő lehet a továbbiakban.

2022. dec. 17. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, senki se szeret így mutatkozni, de nekem az a tapasztalatom, hogy a pasik nagy többségét ez nem igazán érdekli. Nálam volt, hogy úgy ismertem meg valakit, és meg is tetszettem neki, hogy óriási ajakherpeszem volt:-) Rúzzsal nagyjából tudtam álcázni ideig-óráig, de iszogatás során egyre inkább napvilágra került. Viszont sose derült ki, hogy ő is észrevette-e egyáltalán, vagy csak leszarta, hiszen múló probléma.
2022. dec. 17. 10:07
 8/10 anonim ***** válasza:
én is úgy ismerkedtem, hogy a másik fél tele volt pattanással (és ez most is így van), sminkelni nem sminkel, nem is várom el tőle, a természetes arcát látom, és így tetszik :)
2022. dec. 17. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nagyon egyedi értelmes férfi vagyok, és én úgy lennék veled: hm, pattanásos. Hm ez van, majd elmúlik, mert a pattanás elmúlik. Megnézem a szemelyiseged hogy mennyire vagy igényes, értelmes, mert akkor tudom, kezelni is fogod.

Woooow micsoda géniusz különleges pasi vagyok, hogy nem az első látásból ítéllek meg. Milyen nehéz gondolatsort vezettem le.

Durva h másoknál nem ez az alap és olyan fiúkért mentek akik nem ilyenek. Lefosnám h mit szol hozzá a csávó. Ha nem tetszik neki akk ez van.

2022. dec. 17. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Az előző vagyok. Amúgy találkoztam lánnyal aki a nyári melegben az izzadságom miatt nem tetszettem neki. H izzadt a homlokom, stb.

Nem úgy izzadt ah sok lány itt egyből elképzeli, h vízesés volt rajtam, hanem mint egy normális átlagos emberen.

Hát éreztem hogy ember. Figyelj már rám, arra aki vagyok, ne a fizikai dolgokat próbáld simítgatni. Az ő figyelme rögzült azon hogy ő neki sose legyen semmi hibája, ezen feszengett, idegeskedett.

Mostani barátnőm, kicsit durva lehet egyeseknek, de nyalja az izzadságom, át akar olelni akkor, annyira felizgul rám.

2022. dec. 17. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!