Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szoktak töprengeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szoktak töprengeni azon, hogy mit ronthattak el egy-egy régmúlt kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Szögezzük le: nincs értelme arról beszélni, hogy "a férfiak". Mint ahogy a nők sem, ugyanúgy a férfiak sem egy sablonra készült sorozatgyártmányok. Éppen ezért nem lehet általános választ adni semmi ilyen kérdésre.

Én például van, hogy szoktam. Bár nem teljesen ilyen megfogalmazásban, hogy mit ronthattam el, hanem inkább úgy, hogy miért alakult így?

De mióta megismertem a mostani barátnőmet, nincs szükségem rá, hogy ilyesmiken rágódjak. Sőt, őszintén? Örülök, hogy végül egyik múltbeli kapcsolatom sem tartott "örökké".

2022. dec. 16. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha elég érett már hozzá a férfi és van önkritikája akkor meglátja a hibáit, de tudni kell a másik félnek is látnia .
2022. dec. 16. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
Szoktam, de általában azt rontom el, hogy telik az idő és rájönnek, hogy lelkileg sötét vagyok és egy roncs.
2022. dec. 16. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Na, aki igen, a gátlástalanok nem.
2022. dec. 17. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!