Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot adjak barátnőmnek Karácsonyra?
10
de nagyképű vagy!
tudod hány embernek okoz világszerte problémát, h. az alap tisztálkodószerekhez hozzájusson?
sose nézz le egy flakon jó minőségű tusfürdőt, sampont vagy bármi ilyet!akkor tudnád értékelni csak,ha nem jutnál hozzá. még lehet olyan!
meleg zoknira és gatyára is szükség van, plusz vedd hozzá, h. ezek a mostani válságban nem pénzszórós, mégis hasznos ajándékok lehetnek.
5,10 és 11 gondolom ugyanaz a válaszoló. :D Tényleg nagyképű vagy. Ha jól olvastam közel nem szexi fehérneműről volt szó, hanem hétköznapi viseletről, ami kényelmes, nagy kosaras kivitelben az sem olcsó, talán erre próbáltak célozni előttem. És ja, szerintem a legtöbb nőnek mindig jól jön. Mindenesetre örülök neki, hogy te szexi fehérneműben jársz dolgozni is, a főnököd biztosan értékeli az igyekezetedet, tudva, hogy bármikor lerántva rólad azonnal csillivilli szexi kis csipkés-fodros, habos babos babydollban odaadóan végzed a munkád. :D
Ami pedig engem illet, én a magam részéről egy fél éves, gyakorlatilag egymás megismerése fázisban lévő kapcsolatban nem feltétlenül ajándékoznék wellnest karácsonyra, hogy az utazást már meg se említsem, nyílván Madeira-ra gondoltál. :D A színházjegy, karóra, airpods triónál egy normális, valamire való márkás fehérnemű/melltartó ezeknél többe is kerülhet. :D De ugye aki a kínaiban veszi a szexi "lyukas" bugyikákat, az ezt nem tudhatja. De ha már így belemerültél a kötözködésbe, akkor kérdezem én mi van, ha csaj nem jár színházba? Nem lehet mindenki proliból lett elit :D A karóra kissé elcsépelt már. Airpods? Na ne, ennyi fantázia szorult belé, akkor már inkább a fehérnemű. :D
Ami pedig téged illet csak sajnálni tudom azt a férfit, aki a széles ajak munkádért cserébe fél év után wellneselni visz. Vagy esetleg csak így próbálja túllőni az általad oly szeretett tusfürőt :D
Szerintem csak játszod itt a p*icsádat, kritizálsz mindenkit, közben meg lehet, hogy kenyérből nem eszel eleget. :D Szépen leírtad a vágyaidat, majd valaki ír priviben és biztosan teljesíti neked karira. :D Hogy száradtál volna fel a "sifon" lepedőn. :D
Jaaa és igen, 12 baromi jól írja, sok család van, ahol örülnének még egy tusfürdőnek is, ennyire jól megy sorod, akkor adakozz, lehet ételtosztani is karácsonykor. A kritizáláson kivül az utolsó hozzászólásodban sikerült valami választ adnod a kérdezőnek. Az ilyen minek jár ide? Nincs hol és kin kiélned a frusztrációdat? Rendeli inkább magadnak egy vibrátort, azt k*urogasd magad, ahogy neked is jó, nem csak a pénzes pasiknak. :D További szép estét. :D
Élményben nem gondolkodtál?
Pl sima vagy vr szabaduló szoba? Ha pesten éltek akkor pl van egy indoor golf nevű hely, ahol uv fényben lehet minigolfozni.
Vagy vidd el a Szelfi Múzeumba, ott rengeteget tudtok ökörködni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!