Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet olyan nőnek lenni, akit mindenki kedvel és szinte minden férfinak bejön külsőre?

Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Olyannak akit allandoan zaklatnak.
2022. dec. 13. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom...szeretnék ilyen nő lenni

33N

2022. dec. 13. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen tuti nincs, ha sok pasinak bejön, az tuti hogy sok nő utálni fogja.
2022. dec. 13. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy ismersz olyan nőt, akiről azt hiszed, hogy ilyen.

Én ismerek párat, és azért annyira nem rózsás a helyzet.

Ebből is két típusú nőt ismerek. Az egyik az, aki szép, és tisztában is van vele, és minden férfinak tetszeni akar, kelleti magát. Sok ilyet ismerek, szerintem valami kisebbrendűségi komplexusból fakad. Nekem ha van egy párom, neki akarok tetszeni, nem a világ összes férfijának. Az ilyen nők általában nagyon könnyen fognak maguknak pasit, megtartani viszont nem tudják (nem is akarják?).

A másik a valóban szép, kedves, de csendes típusú nő. Ilyet is ismerek, hát őt meg szétszivatják a pasik.

2022. dec. 13. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Köszi jól megvagyok.

Szép vagyok, kedves, sportos.

De engem nem érdekelnek a pasik, pedig sokan próbálkoznak. Pár kedves szóval tudtukra adom, hogy nem szeretnék velük ismerkedni. Csak szűkszavúan válaszolok, nem bunkón, így látják, hogy reménytelen eset vagyok.

Vannak lányok akik irígykednek, de vannak barátnőim is.

Jah és párkapcsolatban vagyok 1,5 éve.

19L

2022. dec. 13. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
kérdezd meg Karin Dragostól, ő pont ez a kategória.
2022. dec. 13. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Én is hasonló vagyok, de emellé introvertált, úgyhogy nem élvezem annyira.

A legtöbb lány irígykedik, ezért kevés barátnőm van. A férfiak nyomulnak, mindenki simpel én meg utálok embereket visszautasítani, ezért ez nagyon kellemetlenül érint. Szerencsére van párom, akivel nagyon boldog vagyok és nem csak a külsőmet látja.

2022. dec. 14. 00:09
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Kellemetlen.

Az összes no féltékeny és kb utal, a pasik nagyresze meg csak szexet akar, át ver, kihasznál az emberek többsége pedig buta hp-nek tart. De jó lehet.

2022. dec. 14. 00:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg nehez baratnot talalni ugyanis kellemetlen hogy barhova mennek buliba egybol elkezdenek a ronda lanynal kerdezoskodni a szep lanyrol vagy ha van pasid szinte biztos hogy ha meglatja a szep es kedves baratnodet, maris nem teged akar, hanem orola kezd almodozni es csak a szep baratnodon mulik hogy kell e neki a pasid vagy sem.
2022. dec. 14. 06:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kellemetlen

A nők utálnak, állandóan drámáznak, ha a pasijuk kőzelébe megyek.

Nyitott személyiség vagyok, de nagyon nem csapodàr amúgy is nehezen kerülök pont az állandó nyomulások miatt bizalmi viszonyba másokkal.

Plusz 14 éve párkapcsolatban élek.

A férfiakat pedig nehéz hàrítani úgy, hogy me légy bunkó. Nekem nehéz udvariatlannak lennem, teljesen természetem ellen van.

2022. dec. 14. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!