Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik, ti is vagytok úgy, hogy nem akartok járni senkivel, mert jól érzitek magatokat egyedül? 25/L
A családom állandóan nyaggat, hogy mikor ismerkedek már meg valakivel, és megyek férjhez. Anyum unokázni akar, és a nagyanyám is mondogatja, hogy az ismerőseinek az unokái már mind házas, családos... Nem értik meg, hogy nekem jó egyedül.
Ti is élvezitek a szingli életet? Van itt olyan, aki hozzám hasonlóan nem akar összejönni senkivel? Úgy érzem egy fiú csak teher lenne. Magamra akarok koncentrálni.
Régen igen, de egy bizonyos kor és bizonyos idejű szingliség után én nagyon magányos vagyok. Szerencsére van párom jelenleg :)
De nekem sem értették, hogy miért jó nekem egyedül. Azt sem tudták elképzelni, hogy valakin nem 3 nap alatt lépek túl, hanem "kicsit" több idő és addig nem akarnék együtt lenni valakivel...
Társadalomban élünk. Ezért kellenének utódok.
De van jó hírem is! Te ugyanezt már nem fogod feltenni sem gyerekednek, sem unokádnak. :D
Jó önmegvalósítást. Majd jönnek ide Afrikából, fasza lesz.
7, wow.
Szerintem meg nem kell ide még egy nyolcmilliárdik gyerek, vagyunk elegen. És nem, nem gondolom hogy kishazánk sokkal érdemesebb lenne a bolygó teleszülésére, mint az afrikaiak. Egykutya, ugyanúgy szétbsszuk a bolygót mi is, mint ők.
Társadalomban meg már nem sokáig fogunk élni, ha az egész bolygó ránk rohad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!