Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, ti elfogadjátok más nem-incel férfiak "támogatását", akik egyetértenek az "incel állítások" legtöbbjével?
Én is blackpill tudatú vagyok bár volt néhány barátnőm 30 egynéhány évem alatt. Elsősorban a cukiságom, hűségem miatt kellettem visszaépíteni az önbizalmukat mert chadek elég szemétül elbántak velük, néhány bántalmazta is.
Ennek ellenére sokat tanulmányoztam a blackpillt és szerintem stimmel, nagyon jól leírja miként működnek az emberek, a társadalom, milyen a nők valódi természete, mi kell nekik stb.
Az alábbi könyvet ajánlanám mindenki figyelmébe, nagyon jó
The Blackpill Theory: why incels are right & you are wrong.
9-10. Istenem, ez a kva nagy álszentség... Nézzetek már tükörbe. A nők is ugyanígy beszélnek a férfiakról maguk között. Kinézet, siker, pénz, menőség alapján értékelik a férfiakat. Ez a legrosszabb az egészben: Mi férfiak legalább elismerjük, hogy igen így gondolkodunk, viselkedünk, ez egy emberi vonás. A nők viszont álszenteskednek, hogy neeeem, ők mindig is csak az emberi humánus szempontok alapján értékelik a férfiakat és "felszínes" módokon soha.
11. Köszi!
12
“Mi férfiak legalább elismerjük, hogy igen így gondolkodunk, viselkedünk, ez egy emberi vonás. A nők viszont álszenteskednek, hogy neeeem, ők mindig is csak az emberi humánus szempontok alapján értékelik a férfiakat és "felszínes" módokon soha.”
Ez így van, annyival kiegészítve, hogy sőt. A nők még szigorúbbak ezen a téren mivel a férfiak eleve arra lettek programozva, hogy minél több nővel pározzanak, mert a nagy számok törvénye alapján annál nagyobb lesz az esélye génjeik továbbörökítésének minél több nőt termékenyítenek meg, ezért annyira nem válogatósak.
A nők ezzel szemben arra lettek programozva, hogy a legjobb (génállományú) férfiakkal pározzanak, hogy az utód a lehető legerősebb és legegészségesebb legyen és legnagyobb eséllyel élje túl ugyanakkor egy “erős” chad apa jobban “meg tudja védeni” az utódot és az anyát amíg ez utóbbi neveli a gyereket. Más kérdés, hogy gyakorlatban a chadek pocsék apák, de ezt ellensúlyozni hivatott, hogy béta apukákkal lehet pótolni a más virágra szálló chad apucit, aki mivel nem vagy alig látott női nemi szervet most kapóra jön neki, még ha van egy-két chad poronty is és lehet, hogy saját utódja nem is lesz de legalább szexelhet, azt az illúziót ápolhatja, hogy esélye van génjei továbbörökítésére.
A Journal of Family Psychology 2009 áprilisában megjelent tanulmánya szerint "a férfiak a génjeik továbbadása érdekében kétféle stratégiát választhatnak. Az egyik a <<gazfickó>> stratégia, amit a legtöbb férfi szíve szerint követne, ami azt jelenti, hogy minél több nővel szexelni, majd továbbállni. Mivel a nők választanak, így ez a stratégia csak a jóképű férfiak számára elérhető. Aki erre nem képes, az belekényszerül az <<apa>> stratégiába, azaz, hogy hosszútávon biztosítja a saját és a <<gazfickó>> gyerekei felneveléséhez szükséges környezetet. Ám a nők emellett is hajlamosak a <<gazfickó>> férfiakkal szeretői viszonyba kezdeni, mert tőlük várják a jó géneket".
38F incel
14
Hú ezt belinkelnéd? Benyomom tudományok rovatba is, hátha nem fogják pökhendien törölni a kérdést mint lenni szokott.
Azért érdekes, hogy a tudomány inkább az inceleket igazolja mégis ha mennyire meg tudják vetni őket.
Ez szerintem csak azért van így mert nem képesek szembenézni saját természetükkel és elutasítják azt, hogy a biológiának van nagyobb szerepe a párválasztásban, szexben mint más tényezőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!