Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Incelek, ti elfogadjátok más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, ti elfogadjátok más nem-incel férfiak "támogatását", akik egyetértenek az "incel állítások" legtöbbjével?

Figyelt kérdés
Szóval egy férfi nem incel, mert van olyan jó kinézete, pénze, státusza, hogy tud azzal nőt találni az életébe rendszeresen. De mégis mondjuk egyetért az incel "tanok" legtöbbjével arról, hogy milyen is valójában a társadalom, hogy működnek a férfiak, a nők. Ti az ilyen férfiak egyetértését, moral supportját elfogadjátok? Vagy szó szerint úgy vagytok, hogy dögöljön meg mindenki, akinek jut nő?
2022. dec. 13. 18:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én is blackpill tudatú vagyok bár volt néhány barátnőm 30 egynéhány évem alatt. Elsősorban a cukiságom, hűségem miatt kellettem visszaépíteni az önbizalmukat mert chadek elég szemétül elbántak velük, néhány bántalmazta is.

Ennek ellenére sokat tanulmányoztam a blackpillt és szerintem stimmel, nagyon jól leírja miként működnek az emberek, a társadalom, milyen a nők valódi természete, mi kell nekik stb.

Az alábbi könyvet ajánlanám mindenki figyelmébe, nagyon jó

The Blackpill Theory: why incels are right & you are wrong.

2022. dec. 15. 11:41
 12/21 A kérdező kommentje:

9-10. Istenem, ez a kva nagy álszentség... Nézzetek már tükörbe. A nők is ugyanígy beszélnek a férfiakról maguk között. Kinézet, siker, pénz, menőség alapján értékelik a férfiakat. Ez a legrosszabb az egészben: Mi férfiak legalább elismerjük, hogy igen így gondolkodunk, viselkedünk, ez egy emberi vonás. A nők viszont álszenteskednek, hogy neeeem, ők mindig is csak az emberi humánus szempontok alapján értékelik a férfiakat és "felszínes" módokon soha.

11. Köszi!

2022. dec. 15. 13:32
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

12

“Mi férfiak legalább elismerjük, hogy igen így gondolkodunk, viselkedünk, ez egy emberi vonás. A nők viszont álszenteskednek, hogy neeeem, ők mindig is csak az emberi humánus szempontok alapján értékelik a férfiakat és "felszínes" módokon soha.”

Ez így van, annyival kiegészítve, hogy sőt. A nők még szigorúbbak ezen a téren mivel a férfiak eleve arra lettek programozva, hogy minél több nővel pározzanak, mert a nagy számok törvénye alapján annál nagyobb lesz az esélye génjeik továbbörökítésének minél több nőt termékenyítenek meg, ezért annyira nem válogatósak.

A nők ezzel szemben arra lettek programozva, hogy a legjobb (génállományú) férfiakkal pározzanak, hogy az utód a lehető legerősebb és legegészségesebb legyen és legnagyobb eséllyel élje túl ugyanakkor egy “erős” chad apa jobban “meg tudja védeni” az utódot és az anyát amíg ez utóbbi neveli a gyereket. Más kérdés, hogy gyakorlatban a chadek pocsék apák, de ezt ellensúlyozni hivatott, hogy béta apukákkal lehet pótolni a más virágra szálló chad apucit, aki mivel nem vagy alig látott női nemi szervet most kapóra jön neki, még ha van egy-két chad poronty is és lehet, hogy saját utódja nem is lesz de legalább szexelhet, azt az illúziót ápolhatja, hogy esélye van génjei továbbörökítésére.

2022. dec. 15. 14:59
 14/21 anonim ***** válasza:
8%

A Journal of Family Psychology 2009 áprilisában megjelent tanulmánya szerint "a férfiak a génjeik továbbadása érdekében kétféle stratégiát választhatnak. Az egyik a <<gazfickó>> stratégia, amit a legtöbb férfi szíve szerint követne, ami azt jelenti, hogy minél több nővel szexelni, majd továbbállni. Mivel a nők választanak, így ez a stratégia csak a jóképű férfiak számára elérhető. Aki erre nem képes, az belekényszerül az <<apa>> stratégiába, azaz, hogy hosszútávon biztosítja a saját és a <<gazfickó>> gyerekei felneveléséhez szükséges környezetet. Ám a nők emellett is hajlamosak a <<gazfickó>> férfiakkal szeretői viszonyba kezdeni, mert tőlük várják a jó géneket".

38F incel

2022. dec. 15. 23:23
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

14

Hú ezt belinkelnéd? Benyomom tudományok rovatba is, hátha nem fogják pökhendien törölni a kérdést mint lenni szokott.

2022. dec. 16. 08:19
 16/21 anonim ***** válasza:

Azért érdekes, hogy a tudomány inkább az inceleket igazolja mégis ha mennyire meg tudják vetni őket.

Ez szerintem csak azért van így mert nem képesek szembenézni saját természetükkel és elutasítják azt, hogy a biológiának van nagyobb szerepe a párválasztásban, szexben mint más tényezőknek.

2022. dec. 16. 08:21
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
Én nyugodt szívvel nézek a tükörbe, mert se a férfiakról se a nőkről nem beszélek ocsmány módon se nem gyártok teóriákat, szóval nem érzem magam álszentnek, dehát itt úgyis jobban tudtok mindent mindenkinél:)
2022. dec. 16. 09:42
 18/21 A kérdező kommentje:
17. Nem a teóriagyártásról volt szó, hanem csak arról, hogy a fiúk kibeszélik a lányokat az alapján, hogy melyik mennyire szép, a lányok pedig kibeszélik a fiúkat az alapján, hogy melyik mennyire gazdag, szép, sikeres vagy menő. Ezt az álszentség tagadni, meg hogy ezek mozgatják a szexuális vágyait az embereknek.
2022. dec. 16. 10:24
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Én se nem tagadom se nem támasztom alá, mert nem úgy gondolkozok , hogy “fiúk” és “lányok”. Hanem különböző emberek, különböző igényekkel, különböző témákkal egymás között.
2022. dec. 16. 10:32
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
19! Azért hidd el, azok akik közt mozogsz túlnyomó többségükben vagy fiúk vagy lányok...
2022. dec. 16. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!