Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az incelek a veszélyesek, a megalkotóik miért nem?
És az okozók, ők nem bűnösök? Pl. az anyák: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez nagyobb baj:
"A kutatók emellett azt találták, hogy egyre inkább összeér a szélsőjobboldal és az incel tábor"
Vagyis a naci erokultusz aldozatai osszehaverkodnak a naci erokultusz tamogatoival. Szep, mondhatom..... Ahelyett, hogy az incelek Marxot olvasnanak.....
38F incel
Na ezzel tök egyetertek, hogy megalkotóik a veszélyesek
Én sem ertem, hogy miert nem tiltják be ezeket az incel forumokat!
6
A társadalom alkotta, mint minden más marginalizált csoportot.
Ezért rossz út a szőnyeg alá söprés.
7
És mit kéne csinálni? Odadobni a testemet olyan pasiknak, akik nem tetszenek? Had éljék ki magukat rajtam?
8
Akkor meg mit kéne csinálni? Elaltatni az összeset?
Vagy újszülött korban kiszűrni az összes babát aki nem hordoz Chad külső jegyeket, mint tették a Spártaiak?
Dönteni kell, milyen társadalomban akarunk élni, amelyben mindenkinek joga van az élethez és EGYENLŐ vagy amely náci, eugenikus elvek mentén működik.
A kérdés: fölé akarunk emelkedni az állati mivoltunknak vagy bebetonozzuk magunk azon a szinten?
#9 kérdés:
"fölé akarunk emelkedni az állati mivoltunknak vagy bebetonozzuk magunk azon a szinten?"
Mondja ezt az, aki nőket akar erőszakolni! Merthogy, ha olyan férfival kell lefekudnom, aki nem tetszik, az erőszak!
Konolyan kerdezem, hogy szerinted mi lenne a megoldás? (Anélkül, hogy megsertenéd a nők önrendelkezeshez való jogukaz)
Mert akkor ezen az alapon, add oda a tested egy meleg pasinak! Ne sajnáld, hat szegeny nem jut pasihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!