Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az incelek a veszélyesek, a megalkotóik miért nem?
És az okozók, ők nem bűnösök? Pl. az anyák: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
10
A melegeket ne keverd ide mert az szexuális orientáció kérdése.
Mi lenne a megoldás?
Nem uniformizált igények talán?
Ne csak szögletes kockafejű férfiak legyenek a szépségideál hanem ünnepeljük a diverzitást!
Mert ugye ez elég felkapott szlogen manapság! Akkor a férfiakra is alkalmazzuk!
10
“Mondja ezt az, aki nőket akar erőszakolni! Merthogy, ha olyan férfival kell lefekudnom, aki nem tetszik, az erőszak!”
Prostituáltak és golddigerek is ezt teszik, mégsem futnak a rendőrségre jelentgetni.
12
Ez hogy jön ide? A prostikat nem erőszakolják! Szabad akaratabol van a kincsaftal, szabott áron! Ő határozta meg, mit ker a teste hasznalataert!
Ő pénzt, én nornális férfit.
11
"Nem uniformizált igények talán?"
Támogatom! 100 kg vagyok, es csúnya! Randizol velem?
Ja, hogy nem? Igen, azok a franya igények! Tudom-tudom, nőknek ne legyen igenye, csak a pasiknak lehet
“ A kutatók emellett azt találták, hogy egyre inkább összeér a szélsőjobboldal és az incel tábor, valamint hogy szerintük algoritmusok is felelősek lehetnek azért, mert fiatal fiúk elé szélsőséges, erőszakos nőgyűlölő tartalmakat raknak.”
Hehe, ez a digitális társadalmunk eredménye amelyben az egyetlen érték az, hogy miként nézel ki fényképen. A fiatal generációk már-már szociopata/autista szinten alulfejlettek érzelmileg/erkölcsileg, de csak toljuk ezt a digitalizálódást, Tinder féle szharokat, aztán meg csodálkozzunk jó nagyot, hogy a társadalom lejtmenetbe kezdett.
11-12:
Javasolj megoldást az "incel problémára". De ezt úgy, hogy etikusak maradjanak a kérések és igények és mindkét fél számára megfelelő legyen.
Ha ezt képes vagy meglépni, akkor meghallgatlak.
Engem is érdekelne.
Megoldás! Úgy, hogy kozben nem bántod az önrendelkezési jogomat
15
Leírtam. A náci erőkultusz felszámolása.
A kockafejűek nem istenként magasztalása hanem egyenlőségjel alkalmazása emberek között!
17-es:
És férfi oldalról is egyenelőség lesz a nők között? A fitnessmodell ugyanolyan értékes lesz mint a molett nő? És akinek nagy orra van, kis álla, tokája, ugyanolyan "cukinak" lesz nyilvánítva mint egy pisze orrú nő tökéletes állvonallal?
18
Jelenleg a férfiaknak nehezebb, az egyelőséget kellene elsősorban visszaállítani a nemek között.
További lépésekben pedig az egész társadalmat megreformálni, új értékrendszerre építeni.
Ne feledjük, hogy az incelek többsége nem kövér és nem igénytelen. Továbbra is azt vallom, hogy egy nő ha lefogy, kimeríthetetlen lehetőségei lesznek, mert a fejforma nem annyira meghatározó mint a férfiaknál.
19-es:
Én nem ezt tapasztalom. Uuu, akkor most melyikünk nézete lesz valid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!