Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti észreveszitek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti észreveszitek egy nőn, ha menstruál?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül párkapcsolatban, ahol úgyis szól.

2022. dec. 11. 23:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként most elgondolkoztam, hogy miért a férfiak vannak megszólítva, mikor én nőként sem tudom, ki mikor menstruál, és el sem gondolkoztam még rajta, hogy vajon Micike azért morcika, mert vérzik, vagy csak simán emberként gondoltam rá.
2022. dec. 14. 08:58
 22/30 anonim ***** válasza:

20-21: Nem is kell tűpontosnak lenni, nem azt írtam, hogy másodpercre meg lehet mondani. Viszont egészséges nőknél nincs túl nagy időablak.

De miért is nőknek szólt volna a kérdés? Nőként semmi haszna nincs annak, hogy ha ismered egy másik nő ciklusát, így "receptorod" sem fejlődött ki rá. Férfiként teljesen más a helyzet.

2022. dec. 14. 09:10
 23/30 anonim ***** válasza:
És megkérdezed tőlük, hogy tényleg menstruálnak-e?
2022. dec. 14. 09:12
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem. De mint írtam, nem is elsősorban a menstruáció az, amit "megérzünk", hanem a peteérés időszakát, ezek pedig szorosan kapcsolódnak. A menstruációt pedig ebből és a viselkedésváltozásból ki lehet következtetni, már ha utóbbi érdekel valakit. Párunknál pedig konkrétan tudjuk is, hogy mikor "jött meg".
2022. dec. 14. 09:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Nyilván nem. Tehát semmi bizonyítékod nincs arra, hogy tényleg megérzed, csak szereted magadnak beképzelni ezt a képességet.
2022. dec. 14. 09:43
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem kell nekem hinned, google barátunk segítségével könnyedén találhatsz infót erről:

[link]

[link]

Utóbbi cikk szerint bizonyos esetben akár nők is megérezhetik egymáson.

2022. dec. 14. 09:51
 27/30 anonim ***** válasza:

Aha, a gyogyzona majd megmondja.

Csak szeretnéd ezt a képességet, mert a kontroll a mániád. El kell fogadnod, hogy nem érzel semmit.

Vagy akkor legyél tökös, és kérdezd meg azt, akin sejted, hogy menstruál, hogy tényleg menstruál-e.

2022. dec. 14. 09:56
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Annyira tudtam, hogy ez lesz... Ha egy amerikai egyetem világszerte elismert professzora által orvosi szaklapban publikált cikkét linkeltem volna, abba is belekötnél, mert szerinted nincs úgy.:) Tudod, ha a Blikk megírja, hogy "2+2=4", az akkor is igaz, ha egy bulvár lap írja meg.

"Vagy akkor legyél tökös, és kérdezd meg azt, akin sejted, hogy menstruál, hogy tényleg menstruál-e."

Felmerül bennem a kérdés így pár üzenetváltás után: szoktál emberek közé járni? Beszélgetsz velük? Ismered a viselkedésmintákat?

2022. dec. 14. 10:07
 29/30 anonim ***** válasza:

Bennem az merül csak fel, honnan van egod ekkora kijelentéseket tenni a legegyszerűbb bizonyítás nélkül. Mert a legkönnyebb dolog valakire rákenni, hogy menstruál, és nem tudni soha biztosra.

Annyira tudtad, hogy ez lesz... akkor talán vissza kéne venni az arcocskádból, és nem mindig okoskodni.

2022. dec. 14. 10:52
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
A bizonyítás amit vársz, ott van a cikkekben. Persze ha hitelesebb forrás kell, olyat is találsz a neten. Tehát én nem "úgy hiszem, azt gondolom, szerintem" alapján írtam amit írtam, hanem kutatásokra hivatkoztam, amiket a saját tapasztalataim is alátámasztanak és amiket nálunk hozzáértőbb emberek készítettek el. Nézd el nekem, de a gravitáció meglétét sem kezdem el bizonygatni, mert azt már egy Newton nevű ember és sok más hozzáértő is megtette. Tehát addig, míg valaki hitelt érdemlően nem tudja bizonyítani, hogy nem létezik gravitáció, addig elfogadom az ő érvelésüket, főleg úgy, hogy a saját tapasztalataim is alátámasztják. Ehhez pedig semmiféle arcoskodás nem kell, csupán józan ész.
2022. dec. 14. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!