Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatok egy ilyen csinos szerető fiatal lányt?
Szomszédom, és egyben régi barátom a pasas 53 éves, nevezzük Janinak
Házas és együtt él a nejével, egy nagyon házias, tündéri asszony, egyidősek
Negyedik éve van egy csaja, nagyon csinos, egyszer láttam élőben 10/10 pontos, kb 26 éves és tényleg egy ritka szépség
A lány állítólag nagyon jól szituált, Jani nem támogatja anyagilag, mondta hogy a lány gazdag nincs rá szorulva (saját lakás autó stb) és Jani amúgy az a nagyon zsugori fajta
Janival sehova nem mennek, nem viszi nyaralni, utazni, kajálni sehova mert nagyon ügyel, hogy ne lássák együtt a lánnyal
Miért van egy ilyen csinos, vékony szép gazdag lány egy ilyen kapcsolatba?
És én hogy tudnék szert tenni egy ilyenre?
nem kamu, ne jöjjetek ezzel
azért regisztráltam, tettem fel a kérdést ki mit gondol erről, mert mást nem tudok megkérdezni én meg csak nézek
Hogyne, persze! Egy fiatal csinos nő leáll egy zsugori, apja korú férfival aki házas.
Mert ám egy ilyen nő nem találna minden ujjára 100 pasit a saját korosztályából. Csak egy okot mondj hogy miért állna le vele a nő?
Jot szexelni vele egykoruval is tud az ember, sőt. Az meg nem fárad el olyan hamar, magasabb a libidoja és találna olyat, ami nem házas.
Te ezt honnan tudod, hogy szeretője van? Ha te is tudsz róla, annyira nem takargathatja…
Ha a nő számára jól néz ki, tetszik neki a stílusa, humora stb bármi, akkor nem elképzelhetetlen, hogy önmagáért szereti.
25 éves voltam amikor a munkahelyemen megismertem egy 53 éves férfit. A fia idősebb volt mint én.
Ráadásul házas volt. 1 évig voltam a szeretője majd 1 évig éltünk együtt utána.
Nem a pénzről szólt stb
Szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!