Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak korábban nagydumás, extrovertált, bulizós, izmos fiúi voltak, akkor egy csendes, visszahúzódó, vékony fiú kevés/unalmas lenne?
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 19:10
1/7 anonim válasza:
Nyilván a másik változat a zsánere.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a visszahúzódó fiúnak nem lenne esélye bemutatni, hogy mennyire unalmas.
3/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Nyilván nem véletlenül választott korábban nagydumás fazonokat.
4/7 anonim válasza:
Igen, valószínű kevés lenne.
Amúgy rengeteg nő van. Olyat kell keresni, akinél már az elején látszik, hogy van összeillés.
Én biztos nem kínoznám magam olyannal, akivel már most látszik, hogy totál különbözünk.
5/7 anonim válasza:
Kevés lenne. Nem véletlenül voltak nagyon más fiúi korábban. Úgyhogy a csendes, visszahúzódó, vékony fiú (aki gyanítom, te vagy) ne is áltassa magát, hogy majd miatta fog megváltozni a lány. Sőt, jobban teszi, ha szed magára egy kis izmot, mert akkor nem lesz olyan végtelenül balf*** és több esélye lesz a nőknél. A csendes és visszahúzódó természetet nehezebb úgy átformálni, hogy jó legyen az eredmény: az erőltetett lazaság és önbizalom nevetségessé tud válni. Viszont az előnyös külső minden nőnél jó pont.
7/7 anonim válasza:
Nekem az a bajom a csendes pasikkal, hogy nem akarom csak magamat hallgatni meg ne csak nekem kelljen már törni magamat azon, hogy legyen valami téma + teljesen elbizonytalanít, mert úgy érzem, hogy azért nem kérdezősködik, mert nem érdeklem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!