Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem okes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem okes és nem normális?

Figyelt kérdés
Nyugodtan kövezzetek meg ha nincs igazam. Írjátok meg őszintén hogy ti mit gondoltok. Szerintem ha valakinek van párja nem normális ha új emberekkel talalkozik. Gondolok itt ellenkező nemuekkel. Párja mellet miért akar talalkozni valaki mással? Miért várja hogy talalkozannak?
2022. dec. 9. 11:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a statisztika egyértelműen igazolja, hogy azoknál a pároknál, ahol az ellenkező neműekkel talizgatnak időnként, ott sokkal gyakrabban lesz megcsalás :) Szóval szép dolog ez a bizalom, csak a matek megcáfolja a bizalom jentőségét. A tények makacs dolgok.
2022. dec. 9. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
*jelentőségét
2022. dec. 9. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon, hogy új ember? Ismerkedik?
2022. dec. 9. 15:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Új ember . Random rá ír valaki beszélgetnek aztán talalkoznak. Nekem a barát az akivel tartom a kapcsolatot. Ha valakivel másfél évente beszélek az nem a baratom. Én így gondolom
2022. dec. 9. 16:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
És az új ember ellentétes nemű, vagy szintén egy másik pasi?
2022. dec. 9. 16:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Ellenkező nemű. Neki nagyrészt Ellenkező nemű barátai vannak
2022. dec. 9. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, értem, hogy ez nem komfortos neked. Bizalmatlanságot érzel az irányába, hogy ezekből esetleg több is lehet? Vagy "veszélyesek" lehetnek ezek a barátnők a kapcsolatotokra? Én sem gondolom, hogy férfi és nő között valódi barátság lehet, ott valamelyik fél előbb-utóbb többet akar. Van persze kivétel, ott valamilyen objektív ok miatt nem is merülhet fel a több és ezért a felek tiszteletben tartják a határokat.
2022. dec. 9. 16:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez, amit leírtál, szerintem sem okés. Más eset, ha pl. még gyerekkorából, vagy hosszú évekre visszamenőleg tart fenn valaki baráti kapcsolatot egy ellenkező neművel, nyilván ennek a kapcsolatnak nem kellene megszakadania azért, mert valamelyiknek párkapcsolata lett. Még az exekkel való kapcsolattartást sem tartom ördögtől valónak, ha az mondjuk sosem volt egetverően nagy szerelem.

De az, hogy valaki a párkapcsolata mellett folyamatosan ismerkedik újabb és újabb ellenkező neműekkel, az nagyon-nagyon nem oké. Ott mindig fennáll a veszélye annak, hogy az ismerkedésből szerelem lesz, különösen, ha a kapcsolat már több éve tart, és kezd megszokottá, neadjisten unalmassá válni.

Ilyet egyébként normális pszichés működésű ember már csak azért sem csinál, mert tudja, hogy a másiknak rosszulesik.

2022. dec. 9. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valójában ismerkedik melletted, csak próbálja ezt barátkozásnak feltüntetni.
2022. dec. 9. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!