Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember (akár ex, akár plátói) az életedben, akit a mai napig szeretsz és nem felejtetted el?
Kitalált karakter számít...? :D
Amúgy azt leszámítva nincs ilyen. A páromot szeretem. Viszont ha szakítana velem, akkor jó eséllyel ő ilyen lenne számomra.
Kettő van ilyen.
Az egyik nős volt, viszonyunk volt egy évig. Egy éjszakának indult egye fene, ezt is egyszer ki kell próbálni alapon. Nagyon egymásba zúgtunk. Végül már nem bírtam és kiadtam az útját. Majd meghaltam, külföldre költöztem, hogy el tudjam felejteni, ennek 10 éve.
A másik egy fiatalkori mindenféle"bűntől"mentes őszinte szerelem volt. Én 22 voltam, ő 28. Amolyan szerelem első látásra a közértben mint a filmekben. Csodálatos 2 évünk volt, nagyon szerettük egymást. Én rontottam el. Részben távkapcsolat volt, külföldön dolgozott, én még tanultam. Viszonylag sokat találkoztunk, de nem eleget. Sokszor hónapokig nem láttam, bár minden szabad percben chateltünk, telefonáltunk.
Bekattantam a második év végére, hogy én ezt így tovább nem bírom, nem haladunk semerre. Én nem tudok még legalább 2 évig kimenni, ő nem tud hazajönni. Elkezdtem ellökni magamtól, veszekedéseket provokálni, majd szakítottam.
Ha tudtam volna, hogy soha senkit nem fogok úgy szeretni többet, máshogy csináltam volna mindent.
Azóta is bennem van a mi lett volna ha. Senkit úgy nem szerettem és nem voltam úgy szeretve soha többet. 36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!