Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember (akár ex,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember (akár ex, akár plátói) az életedben, akit a mai napig szeretsz és nem felejtetted el?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 10:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szeretem csak nem vagyok szerelmes. Aki megérdemli. Mert van olyan akit semennyire se szeretek utána.
2022. dec. 5. 12:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Kitalált karakter számít...? :D

Amúgy azt leszámítva nincs ilyen. A páromot szeretem. Viszont ha szakítana velem, akkor jó eséllyel ő ilyen lenne számomra.

2022. dec. 5. 12:43
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Tíz éves sztori amit időközben sikerült lezárni magamban de addig tönkretettem pár ember életét magam körül. Szerencsére azóta nem találkoztunk mert lehet ez az újjáépített “fal” összedőlne, pedig már talán gyermeket is vár.
2022. dec. 5. 13:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Első szerelmem. Azóta több mint hat év eltelt. Halálomig szerelmes leszek belé.
2022. dec. 5. 13:12
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

Kettő van ilyen.

Az egyik nős volt, viszonyunk volt egy évig. Egy éjszakának indult egye fene, ezt is egyszer ki kell próbálni alapon. Nagyon egymásba zúgtunk. Végül már nem bírtam és kiadtam az útját. Majd meghaltam, külföldre költöztem, hogy el tudjam felejteni, ennek 10 éve.

A másik egy fiatalkori mindenféle"bűntől"mentes őszinte szerelem volt. Én 22 voltam, ő 28. Amolyan szerelem első látásra a közértben mint a filmekben. Csodálatos 2 évünk volt, nagyon szerettük egymást. Én rontottam el. Részben távkapcsolat volt, külföldön dolgozott, én még tanultam. Viszonylag sokat találkoztunk, de nem eleget. Sokszor hónapokig nem láttam, bár minden szabad percben chateltünk, telefonáltunk.

Bekattantam a második év végére, hogy én ezt így tovább nem bírom, nem haladunk semerre. Én nem tudok még legalább 2 évig kimenni, ő nem tud hazajönni. Elkezdtem ellökni magamtól, veszekedéseket provokálni, majd szakítottam.

Ha tudtam volna, hogy soha senkit nem fogok úgy szeretni többet, máshogy csináltam volna mindent.

Azóta is bennem van a mi lett volna ha. Senkit úgy nem szerettem és nem voltam úgy szeretve soha többet. 36N

2022. dec. 5. 13:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A platoit soha nem felejti el az ember
2022. dec. 5. 14:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A férjem (meghalt).
2022. dec. 5. 14:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Konkrétan nincs olyan akit még mindig szeretek, mert az érzések már régen elmúltak. Olyan emberek vannak akik még most is sokszor eszembe jutnak és rájuk még biztosan sokáig emlékezni is fogok, mert olyan nyomot hagytak bennem. 35/F
2022. dec. 5. 15:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Több is... Talán ezért is van az, hogy nem tudnék elköteleződni senki mellett sem, és inkább egyedüli vagyok.
2022. dec. 5. 19:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Második barátomra kellemesen emlékszem vissza, pedig nem volt túl harmonikus a kapcsolatunk. Találkoztunk azóta többször is, benőtt a fejünk lágya, de nem kezdeném újra. 8 év eltelt, atya ég😃
2022. dec. 6. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!