Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagalnal ha a párod ezt mondaná egy társaságban?
Figyelt kérdés
Ha azt mondaná a párod hogy csinalhatnank négyesben is. Te mennyire venned poenak vagy inkább megalazva erezned magad?2022. dec. 3. 23:20
1/9 anonim válasza:
Szerintem az ilyen nem szeret, nem szerelmes.
Megesett már az hogy haverok/havernők gruppenen agyalnak, ott se volt szerelem(mindenki csalt mar mindenkit stb), én nemeket szórtam csak és kajtattam tovább a plátoi szerelmem után.
2/9 anonim válasza:
Nem zavarna ha ismerném a másik kettőt is, és csak egymás mellett csinàlnánk, de mindenki csak a saját partnerével.
De amúgy tuti nem erre gondolt. Azt mondanám hogy okê, poénra venném, eljátszanám hogy benne vagyok. Aztán úgysem mennêk el az alkalomra ha komolyan gondolta és tényleg szervezi, szakítanêk.
3/9 anonim válasza:
Megmondanám, hogy mehet, de csak akkor, ha aktívan foglalkoznak egymással a másik pasival 😏 Úgy már biztos nem találná olyan jó poénnak a dolgot.
4/9 anonim válasza:
Szoktunk ezzel poénkodni, de fontos, hogy csak poénkodni. Illetve többnyire az ő szobatársaival, vagy random neten látott vagy celeb csajokkal.
Poénra venném. Nevetnék rajta majd rákontráznék
5/9 anonim válasza:
Nem érezném megalázónak, de poénnak is szar lenne. Egyértelműen ismerjük egymás hozzáállását, az ilyesmi szóba sem jöhet. Szánni valóan részegnek kellene lennie, hogy ezen poénkodjon.
6/9 anonim válasza:
Ha poennak szanta, akkor poennak vennem. Olyan embert meg nem sikerult kifognom, aki ezt igy komolyan gondolna, raadasul csak ugy egy tarsasagban nyogi be, azert aki tenyleg ezt szeretne csinalni, az elobb kettesben szokta szerintem a parjaval megbeszelni, utana keresnek ehhez megfelelo part :D
7/9 anonim válasza:
De kikkel? Ha én + ő + 2 nő, az oké.
8/9 Sunshinedoll válasza:
Párjára nézve tiszteletlen dolog, társaságban ilyet és ehhez hasonló) dolgokat mondani.
9/9 anonim válasza:
Nekem ez kicsit amolyan proli, alpári humor kategória és valószínűleg meg is sértődnék, de nem vagyunk egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!