Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben nagyon sokan szeretnének gyereket, viszont nemrég olyat is hallottam, hogy "ha nem lehet gyereke, akkor nem akar férfit sem az életébe".

Erről mi a véleményetek?

Aki a kijelentést tette, ő ezt komolyan is gondolja, tehát igazából el van kapcsolat nélkül is.

Ez azért is szomorú, mert így nem a kapcsolat a fontos, hanem a gyerek.

Ezek után kíváncsi vagyok, hogy vannak-e itt olyan nők, akik inkább társcentrikusak, és nem függnek ennyire a gyerekkérdésen, hanem bőven elvannak gyerek nélkül is.

2022. dec. 2. 19:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
84%
#19 BB pontosan ez van. Nem háborgunk csak nem megyünk el 🤷 De akkor ezen meg a menyasszörny háborodik fel hogy az ő csodarendezvényét holmi pulyák miatt szabotálják 🤷
2022. dec. 2. 21:01
 22/38 anonim ***** válasza:
41%
Biztos te is szivesen hallgatnad az eskuvod napjan a sok bombolo gyereket.
2022. dec. 2. 21:05
 23/38 anonim ***** válasza:
66%

"azokat az undorító szövegeket amiket a gyerekutáló hisztérikák megengednek maguknak még ez sem indokolja"

Dehogynem. A kölkesek (tiszt kiv) mindenhol és mindenkivel úgy viselkednek, mintha nekik mindent szabadna. A gyógyfürdőkben nem tisztelik más nyugalmát, a szállodákba, szép elegáns éttermekbe úgy robbannak be, mint az ökrök, utazni úgy kell velük, hogy vagy összerugdalnak vagy basztatnak vagy összemásznak és taperolnak mindent a retkes kis végtagjaikkal... A munkahelyen a gyerekkel takarózva lógnak napi szinten is órákat és nézik szemrebbenés nélkül, hogy más túlórázik meg dolgozik helyettük ugyanazért a pénzért...

Semmi bajunk a gyerekekkel. Semmi. A tapintatlan gusztustalan féreg szüleikkel van bajunk, akik dugtak, mint a nyulak, mert akinek nincs kultúrája, csak azt tud.

2022. dec. 2. 21:22
 24/38 anonim ***** válasza:
42%
Úgyhogy amíg ők megengednek maguknak mindent és még pénzt meg kedvezményt is kapnak a gyereknemnevelésükért és mások életének, pihenésének tönkretevéséért, addig kicsim, úgy beszélek ahogy akarok.
2022. dec. 2. 21:23
 25/38 anonim ***** válasza:
29%
Köszönöm #23 és #24 a kitűnő illusztrációt ahhoz amiről beszéltem a gyerekmentesek kapcsán 😅
2022. dec. 2. 21:29
 26/38 anonim ***** válasza:
40%

25

Foglalkozz inkabb a gyerekeddel gyakorizas helyett.

2022. dec. 2. 21:57
 27/38 anonim ***** válasza:
76%
Az egyik barátnőm is azt mondta, neki tök mindegy, csak meglegyen a gyerek. Nem számít, hogy marad -e a pasi vagy megy, a lényeg hogy megcsinálja neki a gyereket. A gyerek már megvan, a pasi még úgy néz ki hogy marad, de nem házasok. :)
2022. dec. 2. 22:01
 28/38 anonim ***** válasza:
35%

Köszönöm, hogy alátámasztottad, hogy csak a fajtád azt hívja gyerekgyűlöletnek, ha őt akarják megtépni, mert a gyerekével takargatja a retek jellemét. Így már érthető, miért kaptok annyi gyűlöletet. Mert ti kapjátok, nem a gyereketek. Nektek szól. Ha nem tetszik, el lehet kezdeni egész nyugodtan úgy viselkedni, mintha társadalomban élnétek, amit nemcsak megfejni akartok, hanem támogatni is.

2022. dec. 2. 22:53
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Gyereket nem akarok, mert nyugit akarok, társat meg azért nem, mert alacsony a libidóm.
2022. dec. 2. 23:44
 30/38 anonim ***** válasza:
Én sem szeretnék gyereket soha, természetesen ettől függetlenül nem utálom a gyerekeket, meg nekem nincs bajom azzal ha más szül, bár mindenki ilyen lenne, mármint hogy mindenki elfogadja a másik ember döntését. Amúgy párkapcsolattal meg úgy vagyok, ha jön jön ha meg nem akkor nem. Még csak 22 vagyok ráérek, de ha 10 év múlva is egyedülálló leszek az se baj.
2022. dec. 3. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!