Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, válaszolnátok nekem?
Nem tudom, de inkáb a nem felé hajlok!!!!!
Ez erre a közmondásra emlékeztet:"Ha ló nincs, szamár is jó"!Tehát, a csaj előttem már jópár pasival lehetett, akinél valami rosszul sülhetett el, tipikus "rosszfiúkkal", mert őe rre gerjed, de már beleunt az egészbe, és bepróbálkozik nálam, hogy én hátha nem leszek olyan, mint a többi, holott engem nem néz anyiban, mint azokat a srácokat...Na ez számomra elég idegesítő, és valamilyen szinten megalázó is! Én szerintem elküldeném az ilyen csajokat!(sőt, szinte biztos)
Nem, akármilyen jól néz ki. Ennek a csajnak először egy pszichológusra van szüksége h rendbe tegye a dolgait, majd utána egy pasira. Nem kezdenék ilyennel.
17/F
Dehogyis.
1) Egyrészt mert baromira nincs kedvem ahhoz, hogy a múltjának a terheit rámtegye, és nyomasszon. Vallom, hogy akkor van egy párkapcsolatnak értelme, ha együtt jobb, mint egyedül. Nos, nekem egyedül is jó, tehát ha egy befordult, kiüresedett lánnyal kéne erőlködnöm, az nyomasztóbb lenne, mintha egyedül lennék, nekem pedig ez az élmény nem hiányzik.
2) Másrészt az olyan lányokat szeretem, akik elég intelligensek és érettek ahhoz, hogy a saját problémáikat fel tudják magukban oldani. Ha ezt egyedül képtelen megoldani, az együttélésünk alkalmával is majd rámborít és rámterhel minden hülyeséget, mert még éretlen ahhoz, hogy a saját lelki ügyeit átlássa. Nekem pedig ez nem hiányzik. Én is meg tudom oldani a lelki problémáimat, és kiegyensúlyozott tudok lenni, és ezt a kiegyensúlyozottságot képes vagyok nyújtani a kedvesemnek is, és a lánytól is ezt várom el.
Tehát röviden nem.
22 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!