Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, válaszolnátok nekem?
Szerintem nem mennék oda egy életúnt csajhoz soha semmikor .
24/f
Nem , 1* próbálkoztam egy befordult csajnál (neki volt pár verekedős pasija elöttem) és elég volt bőven .
Nagyon sok energiát kell bele fektetni , és legtöbbször engem hangol le a sok sirálmaival pedig én egy életvidám röhögős pasi vagyok .
A másik meg hogy szívja el az energiáimat ezerrel és ettől nekem lesz rosszabb . Kinek kéne ez ...
Ha nagyon tetszene a csaj, talán igen. De normál esetben nem. Nem akarom azzal kezdeni a kapcsolatot, hogy pszichológust játszok. Egy csajjal azért akarok összejönni, mert szeretnék vele hülyülni, viccelődni, együtt örülni dolgoknak stb. Ezt egy depressziós, életunt lánynál elég nehéz kivitelezni.
És ne mástól várd a megoldást, először tegyél magadban rendet.
Én próbálkoznék azért, ha tényleg nagyon tetszik, smink és kiegészítők nélkül is.
15/f
minek ugornék fejest a híg fosba?
isten ments!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!