Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság rengeteg olyan nő akiknek a szex a
legfontosabb egy kapcsolatban, és sokszor csak szexre
mennek?
Mert a szex jó, és nőként én is élvezem. 20on évesen nem akartam komoly kapcsolatot, mert sokat is utaztam és ott is mindig találtam 1-1 kalandot.
2022. dec. 1. 12:34
12/61 A kérdező kommentje:
Látom sajnos tényleg kevés manapság a normális értékrendel rendelkező nő. Vagy áldozatnak adjátok ki magatokat, vagy beismeritek hogy csak a szexre mentek. Ezek után felesleges panaszkodni hogy a férfiak csak a szexre mennek, mikor ti se vagytok jobbak. Söt...
Miért kell mártírkodni? Vannak szakaszai az embernek (nem törvényszerű) amikor csak szexet szeretne, van amikor többet is. Nyilván mindenki legyen egyenes és mondja el a szándékait aztán mehet a móka. Aki azért sír hogy minden férfi csak szexre az csak általánosít, de nem is panaszkodik mindenki.
2022. dec. 2. 18:22
A noknek is annyi joguk van mint a ferfiaknak torodj bele
2022. dec. 2. 19:40
15/61 A kérdező kommentje:
Tévedsz. A nőknek több joguk van mint a férfiaknak. Ez itt a probléma.
Eleg sokat voltak elnyomva a tortenelem soran, meg is erdemlik hogy tobb joguk legyen :)
2022. dec. 2. 19:46
17/61 A kérdező kommentje:
És az miért jó vagy rossz bárkinek hogy mennyi joguk volt 100+ évvel ezelőtt mikor még egyikünk se élt? Az előnyökre mind rávetették a kezüket, a hátrányokat pedig meghagyták a férfiaknak.
Ugyan az lenne most is, ugyanugy elnyomnatok a noket, ha anno nem harcoltak volna ki a jogainkat, mert a veretekben van az uralkodni vagyas a nok felett, minden tekintetben. A szexben is felsobbrenduek akartok lenni, azert annyira elterjedt a nok alazasa.
Szoval megerdemlitek :)
2022. dec. 2. 20:01
19/61 A kérdező kommentje:
Mindent a férfiaknak köszönhettek. A jó életeteket, és a jogaitokat is. Férfiak nelkül 1 hónap alatt tönkremenne az életetek.
Alapbol ugyanolyan jogoknak kellett volna letezniuk mert nem vagytok ti istenek hogy dontsetek a nokrol. Alsobbrendu lenyek vagytok nektek kellett volna elnyomas alatt elnetek.
Ha kihalnatok se lenne problema ma mar a ferfiak nelkul is lehet szaporodni. Torodj bele hogy feleslegesek vagytok :(
A nok is feltalaltak volna barmit ha hagytak volna nekik. Es meg felesleges oldokles sem lett volna. Csak tonkretettetek mindent amit lehet a sok felesleges oldokles es haboruk miatt.
2022. dec. 2. 20:11
Kapcsolódó kérdések: