Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartott barátnők! Milyen indokkal maradtok otthon Netflixezni meg fórumozni?
Nem vagyok eltartott barátnő (nem is ismerek ilyet, és még csak a közelében sem voltam olyan köröknek ahol ilyesmi van) de úgy képzelem hogy az ilyen csajok együtt röhögnek a pénzes pasijukkal a hozzád hasonló frusztrált férfiakon.
A gazdag palik nem azért tartják el a nőt hogy ő a nap minden percében dolgozzon, hanem pusztán a "mert megtehetem" mentalitás miatt. Ők az istenkirályok akik még azt is megtehetik, hogy fizessenek egy nőnek, akinek annyi a dolga hogy mindig jól nézzen ki, és legyen az oldalukon amikor szükség van rá.
Egy jól tartott nő villogás a többi felső osztálybeli kan előtt, nem pedig házi cseléd, aki napi 8 órában főzi a pörköltet és csutakolja a szarcsíkot az alsógatyájukról.
Kb csak ez a tényleg gazdag kategória tart ki random barátnőket (szóval nem feleséget, és nem a gyerekeik anyját) nem pedig a csak simán jól kereső réteg.
Most feltettél egy magadnak megválaszolt kérdést?
Hát a "a pasim eltart", "a pasim nem akarja, hogy dolgozzak" indokkal maradnak otthon.
Érdekes...
Főzök - naponta mást és kétfelé, mert ételérzékeny vagyok
Mosok (nyaranta hetente 2x)
A takarítás gyorsan készen van, de azért heti 2x porszívózok + felmosok, és a konyha-fürdőt kétnaponta kitakarítom (pult lemosás, wc, mosdókagyló, vízkőtlenítés)
Bevásárolok, intézem a számlákat, a rendeléseket (páromét, főleg), ha valami elromlik, hívok szakit, és managelem az egészet, etc etc.
És mellette írok, ami épp kiadatás alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!