Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok kizáró tényező, ha egy fiú néha berúg? (Nem ájulásig, de bealszik, illetve másnapos lesz.)
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 15:52
11/32 anonim válasza:
Mivel nem szoktam inni, más az életünk, zavarna.
12/32 anonim válasza:
Ahogy írták, évi párszor belefér, ha nem lesz agresszív, vagy könnyebben kapható. Ha ez ennél gyakoribb, az kizáró ok.
13/32 anonim válasza:
Nálam teljes mértékben az. Én egyáltalán semmilyen mennyiségben nem fogyasztok alkoholt.
Az nem zavar, ha néha a párom megiszik egy egy korsó sort egy baráti összejövetelen évente párszor,de maximum spiccesre issza magát, nem rúg be és főleg nem lesz másnapos. Nálam ez teljes mértékben kizáró ok.
24N
14/32 anonim válasza:
Nem kizáró ok. 21 éves egyetemista, kolis vagyok (a párom szintén).
25-30 éves koromban valószínűleg az lenne.
Viszont az hogy hogyan viselkedik részegen, az sokat számít.
16/32 anonim válasza:
Fiataloknal a néha 1 vagy 2 hetene 1xer ,2xer.. ne legyetek már szentek.
17/32 anonim válasza:
16
Van itt pár alkesz, aki otthon iszik magában, nem keveset
18/32 anonim válasza:
Tudom. De itt italozo helyekrol van szo , ami nem valtoztat a dolgon ha nagyon rendszeres , de itt fiatalokrol van szo nem 40-50 eves papakrol.
19/32 anonim válasza:
18, 26 éves vagyok, életemben egyszer rúgtam be.
Nem mindenkit éltet a buli, meg a pia.
20/32 anonim válasza:
én nem iszom, csak nagyon ritkán... de inkább az idegesít ha valaki rám akarja erőltetni, hogy na de miért nem? na csak egy kicsit? akkor inkább elmegy a kedvem tőle, ha barát, ha párkapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!