Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nem dohányzó számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem dohányzó számára nagyon rossz egy dohányzóval csókolózni? Mennyire kellemetlen?

Figyelt kérdés
2008. dec. 25. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
azert egy dohanyzonak lennie kell annyi esznek, hogy ha csokolozasra kerul a sor, akkor vagy mosson fogat vagy rago, vagy egyebb frissito. ha nem, akkor ezzel nem erdemes mit kezdeni.
2008. dec. 25. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Éreztem már büdös szájszagot dohányzós nőtől,elég kellemetlen ,amikor egy nőnek rohad a tüdeje. MEg az a fokhagyma szagú lehellet, áh, szájonhánynám szerintem. Guszutsalan igénytelen nők az ilyenek. NE mvagányok,hanem viccesek,büdösek,és rém cikik!!
2010. szept. 24. 05:25
 13/13 anonim válasza:
Én a barátommal nem rég jöttem össze és ő is dohányzik mi úgy oldottuk meg a dolgot hogy megmondtam neki hogy ha talakozasunk előtt vagy alatt ragyujt akkor csak szájrapuszit kap mivel nem fogom hagyni hogy megcsokoljon... meg is értette ezt és álltlában csak miutan haza ment akkor gyujt rá . És mostanába egyre kevesebbet dohányzik.
2014. márc. 31. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!