Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt sokan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan hogy rossz dolog egyedül lenni amikor igazából a legjobb dolog?

Figyelt kérdés

- senki nem pofázik bele az életedbe

- senkihez se kell alkalmazkodni

- gyerek esetén nem kapsz egy minimum 20 évig tartó hajtást, ha meg még szarabb a gyerek, még tovább is.

- nyugalomban élhetsz, sokan nem is értik hogy mennyire jó otthon ülni a csendben, magadban

S közben ezerrel hajtja mindenki a nőket, meg a kapcsolatokat, de miért?

Mi van akkor ha nem szaporodom? Semmi....

Elterülök, iszom a pálinkát, ha kanos vagyok kiverem, szimpla.

Nincs szükségem nőkre. Mégis azt hiszik hogy mi egész nap róluk álmodozunk. Sok marha.

F/31

2022. nov. 24. 12:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Kar hogy neked nem csak fel evente lehet kerdest kiirni.
2022. nov. 24. 12:06
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Végigolvasva a kérdéseket, ugyanerre jutottam női oldalról. Ha minden férfi csak dugni akar, és az életük lyukak megunásáról szól, mi a halálért kéne egy itthonra?
2022. nov. 24. 12:08
 3/24 anonim ***** válasza:
90%

Neked van a legtöbb bajod az egyedülléttel, különben nem nyígnál itt folyamatosan, hogy nem kellesz a nőknek, csak a piás üvegnek.

És közlöm veled, hogy egyedül sokkal jobb, mint amilyen kínálat van belőletek már évek óta.

2022. nov. 24. 12:09
 4/24 A kérdező kommentje:

"És közlöm veled, hogy egyedül sokkal jobb, mint amilyen kínálat van belőletek már évek óta."

hahah, mi van hercegnő, nem jutott megfelelő pasi? :DD így jártál. Kellett neked válogatni.

2022. nov. 24. 12:11
 5/24 anonim válasza:
6%
Nekem se kell már egy nő sem.
2022. nov. 24. 12:12
 6/24 anonim ***** válasza:
38%
Nincs miből válogatni. Mind selejt.
2022. nov. 24. 12:17
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
Balázska neked meg maradt a napi több liter pia. Neked ennyi ami való ebben az életben. A helyzet az, hogy még egy c. kva is túl jó hozzád.
2022. nov. 24. 12:17
 8/24 anonim ***** válasza:
3%

Tégy úgy, kit érdekel? A baj azokkal a nőkkel van, akik már nagyon akarnak kapcsolatot, szinte látják maguk előtt a menyasszonyi ruhát, ennek ellenére képtelenek elkötelezni magukat egy férfi mellett, nagyon válogatósak, az igényszintjük az emberiség történelmében sosem volt ilyen magas (vagy találtam egy jó párhuzamot: királyi családokban volt elvárás, hogy a hercegnőnek azonos rangú párja legyen, ne az asztalosinas vagy egy katona... na, ezek a mai nők, mondhatni ezért nem túlzás hercegnőzni őket - csak ugye a régi hercegnőnek lehet jó lett volna a pohárnokmester és az ajtónálló darabont is, ott a társadalom kényszerítette a szomszéd család hercegfiújára, most meg pont hogy lehetne akárkivel, de senki nem jó neki).

És még ha választanak is valakit, nem maradnak vele, mert rosszul választottak (és jönnek ide panaszkodni kérdések formájában, hogy mi legyen).

Én pl. tudom magamról, hogy már óvodában nyelveltem egy lánnyal, általánosban többször szerelmes voltam, ott már smároltunk is (bár az eléggé orgiára hasonlító volt, mert 13 évesen egy házibuliban minden fiú minden lánnyal smárolt, és ezt a lányok kezdeményezték, konkrétan egyszerre egy pár smárolt és a többiek körülállták, és mindenki végignézte, még féltékenykedés sem volt, hogy az előbb én smároltam Marcsival, most meg Karcsi teszi...), gimitől meg a folyamatos szexigény, amit hergeltek az alfahím osztálytársak.... onnantól meg ugye tudjuk, nincs megállás.

Részint magyarázhatnám családi örökséggel, mert apám mérhetetlenül perverz, évtizedek óta prostizik... amit én sose tennék, de a szexualitást örököltem.

2022. nov. 24. 12:18
 9/24 anonim ***** válasza:
21%

Sokkal nagyobb volumenu dolgokat élményeket kap az ember parkapcsolatban mint amiket egyedul kap. Azok mind kimaradnak.

Vmi hasonkattal élve pl panelben felnott macska aki soha nem mászott fára es soha nem szaladt egy utcahosszt sem.

Igaz hogy fent lehet ragadni a fákon, meg egy auto is eluthet az utcan, de jobb a panel?

2022. nov. 24. 12:24
 10/24 anonim ***** válasza:

2# nem minden pasi mukodik igy, csak a baj h amelyik nem igy mukodik azt hamar megbelyegzik az unalmas vagy nem vagy ferfi/ferfias jelzőkkel aztan kuka. A nem jo semmi kategoria

Amugy maga a jeleseg eleg általános, h az ember nem akar tovább szenvedni a másik nemmel minimalis boldogsagert.(mert beleunt a kapcsolatokba stb). Az h a kerdezo teljesen mas kesztetesbol mondja / hazudja ezt az meg az o dolga. Csak azert mert not akarsz nem jelenti azt h automatikusan kirendel az önkormányzat neked egyet kolcsonbe. Erre ott vannak a prostik

2022. nov. 24. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!