Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Imádja valaki a tűzoltókat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádja valaki a tűzoltókat? Akkor írjon ide! Ja és írja is meg, hogy miért!

Figyelt kérdés
Én imádom őket!
2010. szept. 29. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én is, mert eloltják a tüzet, meg kivágják a sérülteket a kocsiból.

22/F

2010. szept. 29. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikusak, de nem elég ok arra, hogy szeressem őket. Egyébként egy időben gondolkodtam, hogy én is az legyek, aztán mégsem lett így. Ők minden nap kockáztatják az életüket (, már amelyikük komolyan gondolja).
2010. szept. 29. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
IGEEEEN!!! Mert batrak, hosiesek, onfelaldozoak, kedvesek, erosek, jo formaban vannak, jol neznek ki az egyenruhajukban stb. <3333:))
2010. szept. 29. 21:14
 4/13 Kamuuu ***** válasza:
0%
Ja beleszeretsz meghal a következő héten és 1 olyan kérdést fogsz felrakni hogy meghalt a párom hogy heverjem ki...:S
2010. szept. 29. 21:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Késő...már beleszerettem vagy 3 éve.:)
2010. szept. 29. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Ajánlom akkor Rabovszky Dóra tűzoltópszichológus tanulmányait... :D

Azért kíváncsi vagyok, hányan gerjednek csak az egyenruhájukra, és igazából nem is tudják, min mennek keresztül...

[link]

2010. szept. 29. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:

én utálom őket

csak

2010. szept. 29. 21:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem ez a pszichológusos izé nem újdonság, nem csak azért tettem fel a kérdést,mert jól áll nekik az egyenruha, hanem mert kedvelem is őket és hősnek is tartom őket valamilyen szinten.
2010. szept. 29. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogy ha meglátom a kocsit, rögtön jobb kedvem lesz(de csak akkor ha nincs baj, s csak kocsikáznak).

Pont ma voltam egy tűzoltós foci meccsen. Nagggggyon jó pasik. Akkor kezdődött egy a tűzoltóidmádat nálam, mikor majdnem összejöttem eggyel. Smároltunk, de nem lett semmi belőle, mert vki bekavart...nahh de mind1.

A legjobb emberek a világon :DD

2010. szept. 29. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szexik, mert IZMOSAK, FÉRFIASAK, helyesek; erősek és bátrak és megvédenek. Hát ezért szeretem őket:)
2010. szept. 29. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!