Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos ez egy párkapcsolatban vagy sem?
Szituáció: párotok elutazik 1,5 hónapra. Fontos számodra, hogy az utolsó napot/estét együtt töltsétek?
Párommal volt egy kisebb veszekedés mert mondtam neki utolsó nap maradjunk itthon együtt mert olyan sokáig nem látom majd. Ő pedig kiborult hogy én irányítani akarom őt stb, meg amúgy is a haverokkal akart menni sörözni meg meccset nézni. Én vagyok a fura?! Nekem teljesen egyértelmű lenne fordított esetben hogy vele töltöm az utolsó estét.
Én megpróbáltam volna valahogy kombózni az estét, hogy mindenkinek jó legyen.
Mondjuk nem 5 sört de azért kettőt biztos. Félrészegen húgymereven nem lenne túl jó az otthoni sztori sem :D
#6-os egyetértek.
Am az első hozzaszolo vagyok és arra alapozom a véleményem, hogy utolsó este ha valaki szereti a másikat akk vele tölti, romantikazik, esetleg lezavar pár menetet (ha bír) :D
Persze olyan is van, hogy ezt véghez viszi, mint búcsúszex aztán dob olyan kifogással, hogy neki a tavkapcsolat nem működik.
De az biztos, hogy a "párod" már még arra se meltat, mert tudja, hogy azt csinálhat amit akar, alig várja, hogy az egyik viragrol a másikra szálljon és ilyen módon tudatta, hogy vedd észre, hogy közeleg a vég...
Ez olyan mintha alig várná már hogy induljon es ünnepi buli van h kezdodik a szabadság.
Majd kúszik még vissza, de ne ugy legyen. Kívánjunk jót neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!