Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírod, hogy hány éves vagy, és mellé hány darab hány éves kapcsolatod volt? Meg persze azt is, ami jelenleg van, hogy mióta tart. A nem az nem érdekel igazából.
Figyelt kérdés
Kezdem én, ha már az én kérdésem, nem bújok ki a válasz elől.
26 vagyok (2 hét múlva 27), és volt egy 3 éves kapcsolatom, meg van egy 3 és fél éves kapcsolatom jelenleg.
Ha valakinek van a múltjában hogy olyan kapcsolatai voltak amik egy évig se tartottak, rátok bízom megemlítitek-e. Nekem pl. nem volt ilyesmi kavarásban részem.
2022. nov. 23. 12:04
11/19 anonim válasza:
30 éves nő vagyok
Volt 3 hónapos kapcsolatom, 6 hónapos , 1 éves, 3 éves, 1,5 éves, 9 hónapos, és jelenleg van egy 3 éves.
Közte voltak futókalandok is.
12/19 anonim válasza:
54 éves férfi vagyok. Első tartós kapcsolatom még mindig tart, most már 29 éve. Előtte csak egy futó tinédzser kalandom volt ami egy hétig tartott.
13/19 anonim válasza:
26 éves nő vagyok, volt egy 2 és egy másfél éves kapcsolatom, a többi rövidebb volt. Egyiknél se éreztem azt, hogy a nagy ő lenne, szemben azzal, akivel most ismerkedek pár hete :)
14/19 anonim válasza:
50N vagyok. Kezdtem 1,5 éves kapcs, utána 5 év, aztán úgy 6 éven át max pár hónapos kapcsolat volt 2 db, utána 13 év, majd 4 év (meghalt), most 2,5 éve vagyunk együtt, úgy néz ki az utolsó lesz mig élünk ;-)
15/19 anonim válasza:
23 vagyok, volt egyszer egy 1,5 hónapos kapcsolatom és van egy 7 éves kapcsolatom ami még most is tart.
16/19 anonim válasza:
2×1 hónap, illetve most alakulóban van egy
25/F
17/19 anonim válasza:
26 éves nő vagyok, egy 3 éves kapcsolatom volt, jelenleg nincs senkim.
18/19 anonim válasza:
31 éves vagyok. Egy 1.5 éves, egy 6 éves kapcsolatom volt és a jelenlegi 7 éve tart (ő már a férjem és a gyerekeim apja). Több férfi nem volt az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!