Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél mekkora az a korkülönbség, amikor még belemennének egy kapcsolatba egy fiatalabb pasival?
Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 12:12
12/24 anonim válasza:
33 évesen 1-2 év, de egy kezemen meg tudnám számolni, közülük hány olyan van, aki külsőleg is bejön, mert az érettebb arcok tetszenek jobban.
13/24 anonim válasza:
11. Az eretebb arcok akiknek mar van gyereke.
14/24 anonim válasza:
10 évvel fiatalabbal. De nem azért, mert hüde-hüde, hanem kb. azok néznek ki korban úgy, mint én.
15/24 anonim válasza:
Több grannyt húztam már fel, az elején mind azzal jött, hogy ők ennyivel fiatalabbal nem… aztán mégis.
16/24 anonim válasza:
Nekem a lélektani határ olyan -5 +5 év kb. A férjem 3,5 évvel fiatalabb:) 12,5 éve vagyunk együtt.:)
17/24 anonim válasza:
Nekem 10 év a korkülönbség, de szerintem sok és nem jó.
18/24 anonim válasza:
4# jó van Tudjuk Vajna Timike:D
19/24 anonim válasza:
-20 év is símán. Van is jelentkező.
20/24 anonim válasza:
Mindig a fiatalabbak vonzottak, bár volt velem egykorú, vagy tőlem idősebb pasi is az életemben. Fiatalon max. 3 év korkülönbség volt jellemző, később ez felment max. 10-re... De fogadtam már 13-14 évvel fiatalabb pasi udvarlását is. Érdekesség, hogy a baráti, haveri köröm is 5-10 évvel fiatalabbakból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!