Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért komolyan becsületsértést érdemeltem?
én is és ő is tudjuk hogy tolószék a vége, akármit szerencsétlenkedik"
"csak azért volt velem és más normális srácokkal szemben inkább ő a nyerő mert ő helyes. De lelkileg semmi több és ő ezen átlépett. "
Hallod magadat egyébként? Te lenn a lelkileg több? Ezt te sem hiheted el. Egy megkeseredett rosszindulatú féreg vagy, ha csak a negyede igaz ennek amit itt lenyomsz.
Most képzeld el, a rendes nem lelkinyomoronc pasija mellett tunetmentes. Melletted, te a betegségbe hajszolnad. Tudott ő valamit már előre.
Csak kibújt a szög a zsákból: haragszol rá, amiért elutasított és most ezért kívánsz neki rosszat és ezért szeretnéd, hogy olyan kétségbeesett legyen, hogy rád fanyalódjon.
Hiába vagy te szerelmes valakibe, az ő érzelmeit ez nem fogja befolyásolni, nem kérheted számon valakin az érzelmeit. Nem kényszeríthetsz ki másból szerelmet.
Nagyon helyesen tette, hogy elutasított téged és nagyon helyes, ha másnál nem is kezdeményezel. Emberileg nem érsz annyit, hogy valaki esélyt adjon neked. Undorító vagy.
"Vajon milyen kapcsolat bírja el könnyebben, ami fiatalon lett alapozva külsőségekre és szexre vagy az amikor valaki kincsként becsüli a párját mert vszeg csak az az egy nő jut neki egész élete alatt?"
Engem ne becsüljön senki sem kincsként azért, mert én vagyok az egyetlen, aki jut neki. Ez annyira megalázó. Azért becsüljenek és szeressenek, aki vagyok, a személyiségemért.
Azt pedig honnan tudod, hogy a másik férfi érzelmileg nem ad többet? Ismered a férfit és a kapcsolatukat? Honnan tudod, hogy vele nincs meg az összhang? Bocsi hogy ki kell ábrándítsalak, de a barátaimmal is megvan az összhang, egyforma az értékrendünk, sok a program, mégsem vagyok beléjük szerelmes akár férfi, akár nő az illető. Te meg csak itt spekulálsz, hogy a másik férfi milyen és elítéled őt is, a nőt is, és a kapcsolatukat is, mert nem téged választott. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!