Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarskeresokon ez a "plus size" a noknel a ferfi "mackos" jelzo noi megfeleloje lenne?
Ez alapinformáció, személyes találkozáskor derül ki általában kinél mit jelent.
Ha ezt a fogalmat hallom egy arányosan telt nőt képzelek el, akin ugyan van plussz kiló de nem tartozik még az elhízott kategóriába.
Az,hogy ezt ki hogy értelmezi kérdéses, én inkább konkrétan kiírnám a magasságomat és a súlyomat, hozzá az alkatomat, így nem érne csalódás senkit ha meglát, én pedig nem találkoznék olyannal aki a plus size jelző után a modellt is hozzám képzeli.
Akik fikázzák a tulsúlyos nőket.... Sportos vagyok, 51 kg a 165 cm, mellem is van, és mégis csak a csóró, értektelen, fogyaszthato szemelyiseggel, lakassal, autóval nem rendelkező, mamahoteles lúzerek talalnak be! A nővérem 95-100 kg, 160 cm.hez, vőlegénye van, aki istennőként bánik vele, amit kiejt a száján azt megkapja, és a tenyerén hordozza...3 havonta wellnes, segit a házimunkaban, és megbizható, szavahihető ember, (legalabbis, az alapján, amit látok kivulrol)
Akkor most hogy van ez?
Legordulo menu 😁
Milyen ironikus......
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!