Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parom fent van tarskeresokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom fent van tarskeresokon es nem akarja letorolni magat, mire jo ez?

Figyelt kérdés

Ott ismerkedtunk meg, de o azota is fent van. Elejen is mondtam torolje le magat, nem torolte azt mondta nem erdekli az nem hasznalja stb

De még most is fent van amikor szoba hozom ideges lesz... mire jo ez? Titokban hasznalja?

2022. júl. 17. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Majdnem az osszes ilyen

Nekem is nem egy kapcsolatom volt netrol amibol ez lett hogy vagy ki sem regizett a masik.

Vagy kiregizett de egy veszekedesnel már ujra felregizett

Vagy feltekeny lett es ezert regizett fel kaocsolatban hogy akkor ő is csajozik mert bevadolt azzal hogy en pasizom

Vagy kiregizett de pl facen fel nem vállalt hogy kapcsolatban lenne es aztan ott kezdett online tarskerizni

En ugy vagyok vele hogy akik neten nőznek meg ilyen like-olós nőkövetők meg stb, azok nekem már csak szórakozni valók.

Most is randizgatok egy bmw-s online nőzős "csávóval",hát nem a nagy őt keresem benne, az is biztos.

Netről én már szinte egy férfiben sem bízom meg, ill azokban akik online élnek.

2022. júl. 17. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Mióta vagytok együtt?

Ha még csak 1-2 hete járnánk akkor elnézném neki. Onnantól fogva viszont ha nem törli magát mindenhonnan akkor repül.

2022. júl. 17. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

2#

De ha törli is az ilyeneknél az sem garancia semmire.

Eleve az alapjellemük nem tiszta már kapásbol. sz.rnám le hogy kiregizik vagy sem, ezzel már bemutatkozott.

2022. júl. 17. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akinél ez van és az elején se lehet benne megbízni, annál a jövőben se lehet sok jóra számítani. Ne legyél naív, akit csak kihasználnak.
2022. júl. 17. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Mi a francért a "párod" egy ilyen ember? Teljesen egyértelmű, hogy használja a társkeresőt még most is, te is tudod. Saját magadat járatod le ilyen társasággal.
2022. júl. 17. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
De az is lehet, hogy problémásnak tart téged és ha ilyen maradsz jobb ha továbblép mert elviselhetetlen leszel.
2022. júl. 17. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha vki problemas emberrel jár az sem felmentés hogy ezért inkorrekt a masikkal.

Az inkorrektségre nincs felmentes egyszeruen lehet a másik akármilyen, az sem.

2022. júl. 17. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Okés leírtad mi a problémád.

És akkor most mi fog történni?

Ha a megfelelő lépés a szakítás lenne mert ezt mondaná mondjuk 10-ből 10 ember, akkor szakítanál?

Nem , nem fogsz szakítani , vele fogsz maradni.

Szóval el is dőlt a kérdés.

2022. júl. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!