Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jól érzem magamat vele viszont fizikailag nem vonzódom hozzá. Ezt érdemes erőltetni?
Nekem teljesen az volt a fejemben hogy igazából barátokként töltünk együtt időt, de most kiderült hogy ő nem teljesen így értette. Helyesnek tartom, de fizikailag nem vonzódom hozzá. Viszont nagyon jól érzem magamat mellette, teljesen felszabadult vagyok, pedig másodszor találkoztunk. És ez elég fura. Mármint nagyon zárkózott vagyok és a kapcsolatok elején nagyon óvatos is.
A hozzá tartozik a történethez, hogy eléggé tartok a férfiaktól, akiket nem ismerek rég óta/nincs meg a bizalmi kapcsolat közöttünk, mert apukám rendszeresen bántalmazott amikor gyerek voltam. Ezért mondom hogy fura hogy ilyen jól érzem magamat vele, mert egy srác barátom van akivel hosszú évek alatt lett olyan a kapcsolatunk, hogy teljesen megbízom benne.
A párkapcsolataimban soha nem volt bennem félelem a barátommal szemben, viszont az is tény hogy nagyon kevés ember van akit érzelmileg oda tudok engedni (28 éves vagyok és 2 komoly kapcsolatom volt eddig). Ezért furcsa hogy ilyet váltott ki belőlem ez a srác.
Előfordulhat hogy idővel beleszeretek vagy hülyeség lenne ezt erőltetni?
A két kapcsolatomban az elejétől ott volt bennem a vonzalom, de hallottam mástól hogy csak később jöttek az ilyen érzések.
#9 nem azt mondtam, hogy kényszerítse rá magát a szexre vagy bármilyen testi kontaktusra.
Csak feltettem pár kérdést. Mert nekem elég érthetetlen, hogy hogyan lehet helyesnek tartani valakit, de mégsem érezni vonzalmat. Ha nem érzek vonzalmat, akkor általában meg tudom fogalmazni, mi miatt. Ha emberileg rendben van (márpedig itt igen, kedveli), akkor lehet, hogy túl félénk a srác, nem elég férfias. De lehet a hangja, az illata, a beszéde, az arcán valami, a teste stb. Magának segít, ha megfogalmazza. Nem tartozik a másiknak magyarázattal.
Amúgy az én személyes tapasztalatom az, hogy ha eleinte nem tetszik, akkor nem tudok később se hozzá vonzódni. Ha az elején úgy tetszik a kinézete, de nem extrém húha, akkor az első csók eldönti. Vagy begyullad a láng és akkor utána nagyon helyesnek látom. Vagy ilyen tök semleges a csók, ami előbb utóbb átcsap abba, hogy nyeh, utána meg abba, hogy oké, akkor a szexet hagyjuk is, elég az ölelés. Vagyis kiöli a kezdeti vonzalmat/érdeklődést is és taszító a testiség gondolata. Senki egy szóval se mondta, hogy le kell feküdnie vonzalom nélkül. Dehogy. Mindent akkor, ha vágyat érez rá. Pl csók előtt is általában már érzi az ember, hogy kíváncsi rá, vagy nem mozgatja meg a gondolat.
(2. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!