Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzitek a kölcsönös vonzalmat?
A falnak támaszkodik és meredten bámul maga elé...
Viccet félre téve, szoktam érezni, de ez mindaddig nem jelent semmit, amíg gyáva kukacokkal hoz össze az élet. Mert hogy nem lépnek semmit, csak bámulnak.
1. Ennyi.
Hiába érzem én, hogy kölcsönös, ha egyszer nem lép. Egyébként változó. Van akinél biztos vagyok benne már a legelején semmiségből is(főleg akik engem nem érdekelnek azoknál látom szerintem reálisan).
Van akinel nem érzem, de ott betudom annak, hogy nem véletlenül nem.
A nagyobb vonzalmakat éreztem.
Igen és igen.
A vonzalom jelei 2 ember között: erre meg találsz vagy 200 oldal találatot, na pont ezek a jelei. Az első találati oldalon felsorolja kb ugyanazt több cikk is, ennél jobban nem nagyon lehet leírni. De használhatod a keresőt itt is.
Valóban könnyebb ezt olyannál megállapítani aki téged (eleinte) nem érdekel.
Nekem pl.: az volt "gyanús" vagy inkább feltűnő, hogy az a pasi máshogy nézett rám mint a többiek. Többször nézett rám, többször kereste a szemkontaktust, nem feltétlen nézett a szemembe hosszabb ideig, de valahogy "mélyebb" volt, gyakoribb és más. Ez a "más" az, ami nekem fel szokott tűnni, vagy úgy érzem, hogy ez más valamiért.
De abban is igazuk van az előttem szólóknak, hogy ez/ezek nem jelentenek túl sokat, ameddig nem történik valami a gyakorlatban.
Egyébként, amit leírtam, ilyen már többször is előfordult, de annál a konkrét esetnél, akire most gondolok, ott több dolog is közrejátszott abban, hogy nem lett semmi, elég bonyolult szitu. Egyébként bennem is elindított valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!