Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl vagy jogos,ha nem akarok már vele találkozgatni?
Ha szex kapcsolat, akkor ez nem szempont. A szerető egyben lelki szemetesláda is… üdv a való világban…
Amennyiben rájöttél, hogy te is érző lény vagy, keress inkább egy olyan férfit, aki valóban téged akar, te vagy a hercegnője.
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezeknek a "nőknek" miért nincs egy szikra önbecsülése sem. Oké hogy kúrogat valaki aki még csak le sem szar, de hogy közben még az exére godoljon és még el is mondja az már túlzás.
Komolyan ez volt a legjobb az összes közül? Aranyból van a farka? Gazdag? Vagy mi a jó franc!?!
Hát igazából túlreagalod, mert csak szex.
Viszont úgy tűnik te többet szeretnél tőle így azt ajánlom, hogy felejtsd el és keress magadnak egy független férfit, aki nem lóg az exen és főleg csak te kellesz neki.
7-es Akkor mi a kérdés? Te eddig is párkapcsolatban gondolkodtál, ő meg nagyon nem, ez nem az ő hibája.
Szíves emoji, puszi, meg egyébként sem jelentene semmit, leírtad, hogy azt kérdezi lesz -e szex a héten, nem hazudik, csak dugni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!