Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért céda az összes csaj?
de ha megszeret téged egy lány, a kedvedért meg fog változni
én is így lettem szőke plázacicából barna edzőcipős
Hát babám, lehet, hogy most meg fogsz lepődni..
Nem vagyok plázap#csa, nem járok hétvégente, meg egyáltalán bulizni, nem b@szok be minden hétvégén. Fontos a jövőm, tanulok, de nem vagyok stréber, van egy csomó haverom/barátom. Heti 3 karateedzésre járok, övvizsgára készülök, emellett OKTVzek latinból.
Rendszeresen publikálok egy netes művészfórumba és legalább van fogalmam róla, ki DaVinci vagy Micheaux.
Nem követem a mai elcseszett divatot és nem vagyok hajlandó tagja lenni ennek a klónokból álló vattacukor illatú nyájnak. Leszarom mit gondolnak rólam, de emellett fontos persze, hogy normálisan is nézzek ki.
Nem szopom le az összes srácot aki a környezetemben van, sőt, egyenesen leszarom őket, mert nem ebből áll az élet.
És 17/L vagyok. Ez szerintem minden, csak nem az általad említett és olyan nagyon bizonygatott "cédaság".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!