Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért céda az összes csaj?
Figyelt kérdés
Ezt nem kell kommentálnom2010. szept. 29. 15:12
2/29 anonim válasza:
én is az lennék ha csaj lennék. ingyen.
3/29 A kérdező kommentje:
céda = ringyó
2010. szept. 29. 15:58
5/29 anonim válasza:
öhm...tisztelet a kivételnek...
6/29 A kérdező kommentje:
Van ilyen egyáltalán ezen a bolygón? Esetleg alternatív világokban?
2010. szept. 29. 16:21
7/29 anonim válasza:
Kösz szépen.. Nem kéne ennyire általánosítani... Én pl. nem vagyok az, mégis itt élek a Földön..
8/29 A kérdező kommentje:
A muffok 99%a az, a maradék meg elhanyagolható.Nincs egy normális,rendes lány sem ezen a k*rva bolygón.
2010. szept. 29. 16:27
9/29 anonim válasza:
de van
csak az is cédának néz ki
így nem tudod őket az igazi cédáktól megkülönböztetni
olyan bombanőre kell hajtani, akit már sokan átvertek
az tuti, hogy megbecsül
10/29 anonim válasza:
Bocsi. én rendes vagyok. Én meg azt kérdezem, hogy nincs ez rendes pasi ezen a k*va bolygón?? Mert nincs. és sztem te se vagy az. Ha ilyen szavakat használsz, hogy muffok meg stb. Pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!