Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tűnik úgy, hogy másoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik úgy, hogy másoknak sokkal jobb kapcsolatuk van, mint nekem?

Figyelt kérdés

Amikor együtt vagyok a barátommal úgy érezteti, hogy szeret, bújik hozzám stb. Viszont a közösségi médiában mások kapcsolatát mégis tökéletesebbnek látom az enyémnél.

A barátom 1 éves évfordulónk után meg se lepett semmivel, míg az egyik ismerősömet egy csokor rózsával, és ráadásul még tortát is csináltattak erre az alkalomra. Meg több szép helyre el is mennek kirándulni. Vagy egy másik ismerősnek 3 hónap után megkérik a kezét egy gyönyörű helyen, nekem több idő után sem.

2022. nov. 15. 09:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amikor együtt vagyok a barátommal úgy érezteti, hogy szeret, bújik hozzám stb. Viszont a közösségi médiában mások kapcsolatát mégis tökéletesebbnek látom az enyémnél."

Remélem nem komolyan gondolod, viszont ha még is ... A média lényege a manipuláció , olyan hamis dolgok után vágyakoz ami teljesen eletszeru . Sok friss media par 1-3 ev alatt szakit es kozben gyerek is lesz ez minden csak nem szep. A penz szoras is csak latszat ezeknel a celebeknel ..

2022. nov. 15. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne tűnjön úgy, mert ez nem igaz. Sőt, amúgy a legboldogabbnak tűnő párnak van általában a legrosszabb párkapcsolata, pont ezért akarják elhitetni a külvilággal, hogy az övéké tökéletes. A puccos ajándékok nem minden, az a lényeg, hogy ti milyenek vagytok egymással kettesben. Én pl. sose teszek ki semmit páromról, de úgy érzem megfogtam vele az isten lábát, mert ő ért meg a világon a legjobban, mindig gondol rám apróságokkal, boldoggá tesz és folyamatosan mellettem áll jóban-rosszban. És ezen az érzésen a sok látszat párizsi-leánykéréses kép sem változtat amit ismerőseim okádnak fel Facebookra. Mert tudom, hogy ezek legtöbbször csak üres képek. És azóta világosodtam meg erről, amikor volt egy házaspár, akik úgymond a barátaim/ismerőseim voltak, és amúgy ilyen gothok/extrém stílusúak voltak, nagyon imádtam őket, mert jópofa dolgokat tettek mindig ki a netre, csináltak You Tube vlogokat is és elég nagy kanállal ették az életet a Facebook szerint (külföldi nyaralások, drága extrém díszek a lakásba, koncertek stb). Mindig olyan kapcsolatot akartam mint az övéké, imádtam őket és kicsit féltékeny is voltam, hogy mennyire tökéletesek együtt. Aztán a férj egy nap elkezdett közeledni felém, és kitálalt mindent a kapcsolatukról. Azt, hogy mindig veszekednek. És elég súlyos problémák voltak a párkapcsolatukban, több ponton is. Annyira, hogy én már a helyükben rég elváltam volna, de ők maradtak a megszokás miatt. Konkrétumot nem akarok írni, ha esetleg olvasná valamelyikőjük, mert én már teljesen elengedtem az egész történetet, és nem érdekel. Csupán akkor húzom elő a sztorit, amikor az emberek depresszióznak a Facebook képmutatások miatt. Tanulságos. Na szóval, visszatérve, nagyon ledöbbentem, és mégnagyobb meglepetésemre a férj be is próbálkozott nálam, a több hónapig tartó panaszkodás után. Összetört minden bennem, amit addig hittem, és ott ütött csak gyomron a rideg valóság, hogy ami a neten van az nem valóságos, csak egy illúzió. Azóta nem érzem magam rosszul az ilyen fajta posztok miatt.
2022. nov. 15. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!