Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha egy ember úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy ember úgy néz a szemedbe, hogy a lelkedig lát, elhihetem, hogy nem érez semmit?

Figyelt kérdés

Van egy férfi kollégám. Annyit tudok róla, hogy nem a legjobb a kapcsolata, de van egy gyerek, ezért a csajjal van.

Ezt más kollegáktól tudom.

A lényeg, eleinte keresett, kedveskedett, kacsintások, mosolyok , ha meglátott mindig oda jött és mosoly volt az arcán, ami rá nem igazán jellemző. Elég merev jellem.

Mindig úgy néz rám, hogy egyszerűen elveszek a tekintetében, nehéz ezt leirni. Senki nem néz úgy rám. Tudja, hogy érzek iránta, de azt mondja neki nincsenek érzései.

Én azt gondolom a család mellett akár kitartani, amit jól is tesz, de nem hiszem el, szerintetek hazudik nekem és van benne érzés?

Ahányszor meglát, már messziről figyel. Ha ránézek, mélyen a szemembe néz és szomorú egy ideje. Régen mindig csillogott rám a szeme, nagy durván. Nem tűnik boldognak.

2022. nov. 12. 18:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Aki érez irántad, az mindig, minden körülmenyek között tesz érted. Lehet elméleteket gyártani, rugózni rajta, de mindezzel csak a saját idődet pazarlod. Saját érdekedben és védelmedben javaslom, hogy kerüld el a kellemetlenségeket!...

2022. nov. 12. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Én is így voltam, de pontosan így, párszor le is feküdtünk egymással, de már nem reménykedem, elengedtem. Én is azt gondoltam, hogy érez valamit, de nem, meg is mondta világosan, hogy közöttünk soha nem lehet semmi.

Újból elkezdtem ismerkedni, de nem csak ez segít, hanem az, hogyha meglátom őt, eszembe jut mi is az amit nem kedvelek benne 😃

2022. nov. 12. 21:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Én is ezt próbálom erősíteni, mit nem kedvelek benne. Igazatok van, jól tudom. Csak az agyam hülye.
2022. nov. 13. 04:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak a dugás érdekli, te meg mindenfélét képzelegsz.
2022. nov. 13. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!