Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik e-féle félelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik e-féle félelem?

Figyelt kérdés

Épp válófélben vagyok! Egy férfi ismerősömmel sokat beszélgettünk üzenetben! Megvan a vonzalom ám én úgy veszem észre a szavaiból hogy fél a férjemtől. Kb 2 hete nem tartjuk a kapcsolatot. Én nem szeretnék ráírni mert nem akarok erőszakos lenni, csak kissé bánt, hogy annyit gondoltunk egymásra és mégis ez közénk áll. Elég gyakran találkozunk az utcán is ám elég messziről akkor pedig le sem tudjuk venni egymásról a szemeink. Tudom nem szép dolog válás alatt ismerkedni, de férjem hűtlensege miatt van az egész. Nekem pedig nagyon tetszik ez a férfi. Ne ítéljetek el! Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi! Köszönöm

32/N

2022. nov. 10. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem akar balhét és ezért próbál korrekt maradni a férjed felé is, amíg tart a házasság. Kérdezd meg tőle, magyarázd el neki a szitut és hogy nincs mitől tartania.
2022. nov. 10. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Valami oka van hogy távol marad tőled,de ezt csak ő tudja.

Én bizony ráírnék, nem találgatnék itt hogy mégis mi az oka,

ha amúgy meg szimpatikusak vagytok egymásnak.

2022. nov. 10. 11:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Ismerem annyira igen hogy nem akar belekeveredni semmibe. Tisztességes! És tudja én is az vagyok. Ismer annyira. Én sem akarok bajt. De van más is. Azt veszem még ki a szavaiból hogy fél az érzelmeitől. Egyszer hideg velem nem beszél lekezelően meg nem bunkó. Máskor pedig olyat írt mintha megőrülne értem. Ha látom köszönök majd majd hátra nézek és csak néz csak néz. Én nem vagyok olyan bátor hogy 2 hét után írjak neki. Pedig nincs senkije. De attól is tart hogy én vissza megyek a férjemhez pedig ez nem így van. Egy fejezet lezárúl lassan az életembe. Leírtam neki hogy rég nem érzek semmit a férjem iránt. Tehát azt sem gondolhatja hogy felejteni akarok vele. Hát nem tudom mit kellene tennem
2022. nov. 10. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Komolytalan a pasi nem véletlenül van egyedül,hangulatember,offolom az ilyet.
2022. nov. 10. 13:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy volt egy párkapcsolata. Ami véget ért! Talán azt nem heverte ki. Vagy talán csalódás érte és újra ettől fél. Ha ő nem mondja én nem faggatom. Csak jó lenne ha már nem félne beszélni arról mit is akar. Mert nekem ez rossz. Túl teszem akkor magam a dolgon. Persze nem úgy hogy keresek mást. Nekem ez úgy nem megy! Csak esélyt akartam adni. Vagy legalább egy személyes találkozót. De ha ő fél hogy érzelem lessz belőle akkor mit kezdjek vele? Nem a szavak embere főleg üzenetben. Talán nem vagyunk egyformák.....
2022. nov. 10. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Adj idot magatoknak! Ez nem a legjobb idoszak egy parkapcsolat kialakitasara. Te most fogsz valni, o is az elozo kapcsolatat gyaszolja. Ha a vonzalom megmarad, a kesobbiekben biztosan egymasra talaltok. A ferfiak is bonyolult lelkek tudnak lenni, mint ahogy barmelyik no, szoval lehetseges, h o meg arra var, h irj neki. En azt hiszem meguzennem neki, h remelem minden rendben veled, mert elegge el vagy tunve, es hianyzik a jelenleted, hianyoznak az uzenetvaltasok, stb. De ezt te latod a legjobban, h mennyire fer bele. Aggodni nem kell, tulajdonkeppen ezek a kezdeti bizonytalansagok, egymasra vagyas, egymas keresese, nem keresese teszi izgalmassa az egeszet. Talan o is vagyik egy tarsra, de elobb legyen tiszta a levego, nekem ez a velemenyem. Tapasztalataimbol tanulva most mar en sem bonyolodnek bele egy olyan helyzetbe, ahol meg nyomokban jelen van egy harmadik fel, esetleg egy negyedik arnyeka is. A felelem majd elmulik benne, az ido meg fogja oldani ezt. A valas legyen az elso celod, az elso nagy lepcsofok! De azert jo lenne, ha valahogyan fenn tudnad tartani vele a kommunikaciot. Ha ez nem megy, akkor sincs semmi veszve. Csak most talan mindketten ezt hiszitek. Esetenkent egy ferfi tobb jozan gondolkodast tud tanusitani, mint egy no, akkor is, ha nehezen is ertheto, mert nem a szavak embere. (A legtobb ferfi nem az, foleg ha erzelmekrol van szo.) Szerintem nagyon helyesen teszi, h tart a bonyodalomtol. Eljon az az ido, amikor nem lesznek akadalyok, csak ki kell varni. Ez nagyon nehez, de ugyanakkor szeppe is teszi az egeszet. En soha nem kerdeznek meg egy ferfit nyiltan, h mit akar. Egyetlen dolog mindig elegge egyertelmu, a tobbi viszont menet kozben szokott alakulni, es ez barmelyik iranyba lehetseges. Remelem, h sikerul jol megerezned az eredeti szandekait, lesznek szep, hangulatos beszelgeteseitek. Van idod, nyugi!!! Meg nincs semmi, amin tul kellene magad tenni:) Sot, inkabb tartsd fent a remenyt, h a valasod utan valami jo var rad vegre!
2022. nov. 11. 08:41
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os. Nagyon köszönöm! Bízom benne hogy úgy lesz ahogy írtad! Nagyon jól esett olvasni a soraidat
2022. nov. 11. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Játszik veled. Tudja, hogy most gyenge vagy érzelmileg. Így lehet elérni, hogy éjjel- nappal a másikra gondolj. Befutottál a csapdába.
2022. nov. 12. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!