Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pozitív előnyei vannak a komoly párkapcsolatnak a csajozós életmóddal szemben?
Csajozós, hódító életmód előnyei:
- nincs elkötelezettség, az ember teljesen szabad.
- új nők, sok tapasztalatszerzés.
- nincs szerelmi bánat, szakítás miatti csalódottság.
- a hódító férfiakat a társadalom elismeri.
- magasabb önbizalom a folytonos sikerek miatt.
Várom a másik oldal melletti érveket is.
11.
Ne is haragudj, de azzal az idilli verzióval, amelyek a regényekben, filmekben szerepelnek - más sem. Egyedül a korai, szerelemtől elvakított időszakban hallani ezt a nyálas-giccses ömlengést, aztán pár hónap, esetleg év múlva ennek vége. Azok a kapcsolatok maradnak meg, ahol ezen felül a problémamegoldás jól megy és nincsenek viták. De az sem az idilli/eszményi állapot, inkább csak a szemcsés-karcos "ami elromolhat az el is romlik!" valóság.
#12: "más sem."
Végigkérdeztél mindenki mást magadon kívül? Jó sok idődbe telhetett.
13.
Látom, érted a lényeget és véletlenül sem egy jelentéktelenebb részletbe kötöttél bele. Derék.
De amúgy már, ha itt tartunk - mutasd azt a példát, ahol minden remek, és a regények-filmek világába illően szép minden. Tényleg szívesen látnám a jó példát, jó érzés más örömét látni. Friss szerelmesek (1-2 évnél rövidebb kapcsolat), celebek nem érvényesek.
Nem én vagyok a #13, de amúgy itt mit várnál? Kikötöd hogy celebek nem lehetnek. Most azt várod, hogy valaki ide kiteregeti más random emberek életét? Mit vársz?
Ha valaki leírná hogy a szülei/szomszédai/akárki 50 éve együtt vannak és boldogok akkor közölnéd hogy kamu, és kész.
Milyen választ vársz? :D
Edricus nem kellene olyan kérdésekhez válaszolnod, amiről gőzöd sincs.
Én sem keresem fel a tudomány topicot, mert nem értek a reál diszciplínákhoz.
Tudod, van az a mondás : ,,ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye."
16.
Ezzel hiába is próbálkozol. Vagy meséld el - bizonyítva - a saját történeted, amely egy idilli kapcsolatban végződik, ami legalább 3 éve tart, lássuk a jó példát.
15.
Ha elindulnál véletlenszerűen egy területen, szar házasságokat látnál, mert a legtöbb az. Láttam én már elég változatot, van ahol a gyerek karrierje miatt vannak "együtt", de alig beszélnek egymással. Van olyan is, ahol a magánytól való közös rettegés az összetartó erő, megint máshol anyagi, esetleg egyéb olyan körülmény ami lehetetlenné teszi a válást, amit amúgy tenniük kellene.
Igen, láttam ilyeneket is.
Meg másmilyeneket is, ahol tényleg szeretik egymást.
(#15 voltam)
1-es! Szépen megfogalmaztad! Ugyanezt gondolom én is!
Hozzátenném, aki csajozós életet él az alkalmatlan komoly párkapcsolatra. Ennek oka, mert önértékelési hibás, míg ez nem múlik el kizárt.
Kiíró
-nemtudsz igazán kötődni ezért gondolod "elkötelezettségnek"
-te csak ingázol nőről nőre hisz ott nem kell az álarcod levenni
-félsz ha valami nem sikerül s építés helyett sérülés jut eszedbe
-nem, nem ismeri el senki a hódító pasikat, hisz mindenki tudja h csak mennyiség számít nekik, nem a minőség. Azaz gondban vannak a sexxel...
-gyerekesen, lusta, egoista vagy ha a csajozós élettől függ saját magad elismerése
Gratulálok! Egy komolykapcsolathoz föl kell nőni, s fejleszteni magad😉😗😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!