Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miként reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
A csajotok (barátnő, feleség, jegyes, szerető,...) munka miatt Japánban járt. Hazaérkezése után megkérne, hogy mentsd le a felvételeit, és közben, egy eldugott rekeszben, egy memóriakártyán megtalálnád ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=S5eNDVylHhE
De fordított nemi szerepekkel. Azaz a lány helyett, egy jóképű japán srác lenne a szereplő, az operatőr meg a csajod.
2022. nov. 9. 13:51
2/5 A kérdező kommentje:
#1 A videó, de nem a kérdés!
2022. nov. 9. 14:07
3/5 anonim válasza:
Ha a párom lenne akkor nyilván kerdore vonnám vagy akár számítanék is.
Ha a haverom, barátom , szeretőm stb gépén lenne az nem érdekelne
Kb les.zarnám
Bár én soha nem fogom a japánokat jó képűnek látni 🤣
4/5 anonim válasza:
Jaj mert kitetted, a fordított szereposztást, szerinted változik az emberek hozzá állása?
5/5 anonim válasza:
Én nem férfi vagyok, de szerintem csont ugyanez lenne a helyzet pepitában. Kérdés, hogy van-e valami értelmes, elfogadható magyarázata bizonyítékkal. Pl. tematikus Youtube-csatornára forgatja, megbeszélték-e előtte e-mailben a konkrétumokat (milyen célból, hol, hogyan, esetleg fizetés; ismerték-e előtte egymást, honnan, én miért nem ismerem stb. Ha nincs elfogadható indok és bizoyíték / titkolózik, szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!