Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazavitt egy buszsofőr azonban nem kérdeztem meg én hülye a nevét. A busz végállomásán ha megkérdezek egy sofőrt hogy ez a kedves sofőrnek mikor lesz járata vajon elmondják?
Figyelt kérdés
Úgy mondanám hogy azzal a sofőrrel szeretnék egy járaton menni akivel vasárnap 19.15 kor hogy megköszönjek neki valamit.2010. szept. 28. 20:57
11/14 anonim válasza:
Sok sikert!:) Aztán beszámolót kérünk:)
12/14 A kérdező kommentje:
Holnap felhivom a diszpécsert és ott elkérhetem a nevét és hogy mikor megy járata :) aztán rá startolok:)
2010. szept. 29. 19:18
14/14 anonim válasza:
Én vagyok a kérdező új nicken. Véletlen találtam rá a kérdésemre de bearanyozta a napomat. A diszpécser nem adott ki információt. A hazavitelre rá fél évre felszátam egy buszra ahol leszólított egy sofőr. Elmesélve a történetet megkérdezte,hogy nem e fél éve,este fél 8körül volt az adott járaton, mert ő volt :D párszor beszélgettünk, de évek óta semmi. Azóta felesége gyermeke lett. Hát ennyi volt vele a sztori :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!