Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, irodai környezetben a ti hátatokat, karotokat is megsimítják a férfi kollégák, ez tök normális?
Figyelt kérdés
Én mindig a szolid, rendes, jófej nők társaságát kerestem egész életemben, a kevéske monogám párkapcsolatom mellett, így nem tudom pontosan, hogy ez mennyire normális, és miért van.Lányok körül lebzseltem. Régebben, mikor én voltam új, is simogatott meg 2-3 különböző kolléga karon, háton, meg most az új férfi kollégák is csinálják. Lehet mindenki mást is, mert pusztán barátságosak, vagy mikor megköszönik, hogy segitettem nekik valamiben, de lehet én váltom ki ezt belőlük valamivel. Ez normális, csajok?Férfiak, mi váltja ezt ki belőletek? Szolid vagyok, semmi mellkidobás vagy miniszoknya...kolleganőimnek nem merem elmondani.2022. nov. 4. 17:43
21/22 anonim válasza:
Néha megsimizek olyan nőt,aki tetszik.De ők is szoktak engem.Aki egy vállsimogatástól elhúzódik,azzal nem érintkezek tovább fizikailag.Olyan is van,akit máshol is simizek,mivel kölcsönösen bejövünk egymásnak.Olyanra is volt példa,hogy egy nagyon segítőkész kolleganőmet megsimogattam erotikus töltet nélkül,de ez elég ritka.
Férfi
22/22 anonim válasza:
Jó viszonyban vagyok több férfikollégámmal is, de irodai környezetben egyszer sem cirógattak meg simogattak. Azok, akikkel olyan viszonyba (értsd: baráti) kerültem, azokkal mentek ölelések meg köszönéskor-elköszönéskor puszik irodán kívül, amikor összeültünk iszogatni meg beszélgetni. Ha téged ez zavar, akkor szólj nyugodtan, hogy bocsi, nem szeretem, ha megérintenek ezeke a helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!