Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, irodai környezetben a ti hátatokat, karotokat is megsimítják a férfi kollégák, ez tök normális?
Figyelt kérdés
Én mindig a szolid, rendes, jófej nők társaságát kerestem egész életemben, a kevéske monogám párkapcsolatom mellett, így nem tudom pontosan, hogy ez mennyire normális, és miért van.Lányok körül lebzseltem. Régebben, mikor én voltam új, is simogatott meg 2-3 különböző kolléga karon, háton, meg most az új férfi kollégák is csinálják. Lehet mindenki mást is, mert pusztán barátságosak, vagy mikor megköszönik, hogy segitettem nekik valamiben, de lehet én váltom ki ezt belőlük valamivel. Ez normális, csajok?Férfiak, mi váltja ezt ki belőletek? Szolid vagyok, semmi mellkidobás vagy miniszoknya...kolleganőimnek nem merem elmondani.2022. nov. 4. 17:43
11/22 A kérdező kommentje:
Ahh.. hàny főnöknek? Nagy cég, külön főnökeik vannak, az ügyvezető meg usa ban már börtönben ülne zaklatásért, bár ő pont velem hálistennek nem csinálja,de őt még én is hsllottam mást szóban zaklatgatni. De hozzá nem mdnnék. Hr hez fordulhatnék, de most ott is pont valtas va...
2022. nov. 4. 18:47
12/22 anonim válasza:
Mi az hogy lányok körül lebzseltem?
13/22 A kérdező kommentje:
Lányokkal vettem körül magam világ életemben. Volt A PASIM, de amúgy nem barátkoztam férfiakkal, fiúkkal, csak lányokkal. Nem ismerem a fiúknak való széptevést, stb t.
2022. nov. 4. 19:03
14/22 anonim válasza:
Szerintem ez elég undorító, azt sem bírom elviselni ha az aurámba bizonyos emberek belépnek, nem hogy kollégák, akikkel munkaviszonyban vagyok, annyira tiszteletlenek legyenek, hogy simogassanak. Szerintem is ez egy határátlépés és intim dolog. Főleg egy férfitól… tudod, vannak dolog, amik ilyen “common sense” (bocsi, nem tudom magyarul) kategóriába esnek és ez is az
15/22 anonim válasza:
Multiknál szokott lenni ilyen oktatás, hogy mi a munkahelyi zaklatás. Ez már az. Nem, nem normális.
16/22 anonim válasza:
Én is 158 cm vagyok és engem is mindenki simogat :)))
Viccet félretéve, egy ideig nem zavar, főleg ha olyan csinálja akit bírok…de van olyan csávó akin full érzem hogy rám hegyezné a cerkát közben…. Ilyenkor kimondottan idegesít és elhúzódom. De engem a verbális zaklatás sokkal jobban zavar…. Nem tudok úgy kérdést feltenni a kollégáknak hogy ne lenne rá valami szexuális tartalmú szóviccük. Fárasztó, azt hiszik vicces, de inkább tolakodó és nem is áll mindenkinek jól mikor ilyeneket mondd vagy tesz. Gáz az egész
17/22 anonim válasza:
5-ösnek igaza van.
Ezt csak a jó csajokkal csinálják.
Ronda kövér lennél egyik sem simogatna, nyugodt lehetsz.
18/22 A kérdező kommentje:
16. igen, igen, az is elég gyakori, amit írsz. De ott jobban meg tudom magam védeni, mert ha verbálisan "támad",akkor visszaszólok, hogy marha vicces, vagy hogy mit szólna ehhez a felesége... akkor ez valahol lehet az alacsonyság átka, hogy kiscics, kiskutya módjára megsimogatnak. Baccus.. szívás. 17. Tudom, hogy vannak azok a llasztik csajok, akik a gimi menő csajai, azt gondolnám, azokkal bánnak így..na, én nem az voltam...
2022. nov. 4. 22:02
19/22 anonim válasza:
Ezek szerint a szitut nem tudod kezelni, ha zavar akkor miért nem szólsz oda: "ezt légy szíves ne"
20/22 anonim válasza:
Én nézni is úgy tudok, hogy már attól elmegy a kedvük mindentől. Velem amúgy nem csinálnak ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!