Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen konnyen szerelembe esni? Vagy ami konnyen jon konnyen megy?
3 honappal ezelott meg kapcsolatban voltam. Szakitottunk, nagyon a padlon voltam. Jartam pszichologushoz is, rengeteg mindent felismertem es elkezdtem valtoztatni. Majd jott egy masik ferfi az eletembe, aki erzelmileg az exem teljesen ellentete. Hihetetlen nagy torodest es szeretetet kapok tole. Kb 3 het utan bemutatt a csaladjanak. Minden dologgal elhalmoz amit kiejtek a szamon. Pl a heten rosszul ereztem magam es egy akkora csokor rozsat hozott hogy nem birtam megfogni. Mondta, hogy szerelmes.
Szoval a kerdesem, hogy letezik, hogy valaki ennyi ido alatt ilyen konnyen tud szerelmes lenni es ezt ki is mondani?
3
Na pontosan ezt mondom. Csak hetek óta vagytok együtt, de már össze akar koltozni…sikerült kifognod meg egy érzelmileg labilis, kontroll mániás srácot. Ne lepodj meg, amikor elkezdi rombolni az onbizalmadat, nem mehetsz majd sehova a tudta nélkül és rajta kívül senki mással nem tölthetsz időt.
Tipikus nárci bántalmazók stílusa.
Szokott verekedni? Milyen az előélete?
Jo csaladbol jon, nagyon rendes szulei vannak. Igazabol elotte nem igazan voltak hosszu kapcsolatai es tipikusan nagy nocsabasz volt. (Ez foleg egyetem alatt volt) Nem is nagyon vitt haza lanyokat bemutatni, inkabb rengeteg egyejszakas kalandja volt. Most hogy befejezte az egyetemet, elkezdett az apja cegebe dolgozni, ezzel egyutt jott a felelosseg is es megkomolyodott- elmondasa szerint.
Nem hiszem, hogy kontrollalni szeretne, mert nem ilyen- ahogy mondtak a tobbiek is. Sot kulon mondta, hogy orul, hogy ennyi baratnom van es rajta kivul is lesz programom, mivel neki is nagy a barati kore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!