Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak, nektek számít egy nőnek az illata?
Értem itt, hogy én pl.: sokszor egy illatot egy emberhez kötök és ha megérzem, eszembe jut.
Nektek fontos ilyen téren, hogy egy nőnek finom illata van?
Nekem eléggé érzékeny az orrom.
Volt már rá példa , hogy idősebb nènin èreztem bomba illatot, arra is volt hogy randipartneremnek volt számomra nagyon taszító parfümje(pedig nem volt olcsó), de volt olyan is hogy egy számomra vonzó lánynak nem volt az illata "az esetem".
Szerintem tud dobni egy nőn egy finom parfüm, de minden férfinak más az ízlése.
Az ember észreveszi természetesen, hogy finom illatú parfüm van épp valakin, időnként előfordul, hogy "Hú, ez milyen jó illatú!", de őszintén szólva egy sem maradt még meg az emlékezetemben.
Ellenben volt egy lány, akinek olyan jó természetes illata volt a bőrének, hogy erre máig emlékszem. Nem tudom leírni igazából, egyszerűen passzolt hozzám. (Csak ritkán használt parfümöt egyébként.)
Nekem túl sok, ha valakin mindig parfüm van, alkalomszerűen tartom illőnek. A bőr természetes illata nálam nagyobb jelentőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!